Hej allesammen

Så er den helt store amerikanske familie højtidelighed “Thanksgiving” for længst overstået. Thanksgiving er altid den 3. Torsdag i November. Det begyndte da pilgrimmene sluttede fred med indianerne og spiste et stort måltid og snakkede om hvad de var taknemmelige for. November er nu også kendt som taknemmeligheds måneden.

Vi havde besøg af familie fra Albuquerque og San Diego. Fra Albuquerque kom Jens bror, hans kone og 3 børn og Jens mor og hendes mand. Fra San Diego kom Jens fætter, hans kone og deres 2 børn. Grumpus (Jens far som bor 5 min væk) kom selvfølgelig også. Det blev holdt ved os da vi bor nogle Lunde midt imellem San Diego og Albuquerque så alle skulle kære næsten lige langt. Vi havde lejet borde og stole som vi stolte op udenfor.

Onsdagen inden Thanksgiving var vi taget til the desert museum med Jens fætter og hans familie. Det var hyggeligt. Desert museumet er udendørs hvor man går rundt og ser de forskellige dyr og planter man kan møde i ørkenen. Vi var der i næsten 5 timer.

Der er massere af spændene og sjove ting og vi nød det alle sammen. Om eftermiddagen ankom New Mexico delen af familien. Vi spiste og hyggede alle sammen.

Om torsdagen spiste vi biscuits and gravy og æg og bacon. Resten af familien over mellem 12 og 1. Der var små snacks fremme hele dagen. Vi spiste frokost omkring 2. Vi havde lejet borde som vi satte op udenfor. Der blev serveret stuffing, corn casserole, bean casserole, kartoffelmos, de klassiske sødekartofler i ovnen med skumfiduser, tranebær sovs (som er så langt fra sovs som det kan blive. Det er mere gele agtigt), mange andre ting og self kalkunen tilberedt på bedste Andy maner (på grillen).

Det smagte alt sammen meget som julemad i min mund men det var godt.

Efter frokost Tog dem der havde lyst til Catalina hvor vi gik “the bird loop” som ikke er sindsygt lang men en god og meget smuk tur.

Da vi kom hjem badede os børn inden der blev serveret dessert. Jeg nød rigtigt at kunne bade, sidde ude og have kort ærmer og bukser på i slutningen af november. Til dessert blev der spist græskartærte, græskarbrød og woopie pies (det er to stykker chokoladekage lagt sammen med creme). Det smagte alt sammen rigtig godt. Vi hyggede og snakkede indtil folk tog hjem og tilbage til deres hoteller omkring kl. 7.

Ali, Adi, Jen og jeg tog til Kohls hvor black friday udsalgene var begyndt. Der var ikke sindsygt mange mennesker. Der var selvfølgelig flere end der normalt ville være på en torsdag aften men ikke så mange som der fx havde været sidste år (ifølge Jen og pigerne). Vi havde det hyggeligt med at gå rundt i butikken og finde julegaver. Da vi kom hjem ved 10 tiden gik jeg direkte i seng da jeg vidste at jeg skulle tideligt op næste dag.

Black Friday

Fredag morgen stod jeg op kvart i 5 og gjorde mig klar. Til at mine venner kom og hentede mig. Vi kørte til Tucson mall. Der var næsten ingen mennesker. Vi gik rundt og hyggede os og købte julegaver. Jeg fik købt næsten alle mine julegaver hvilket var rart. Jeg fik også købt min prom kjole (også selvom prom ikke er før april men den var på udsalg). Indtil omkring 8 halv 9 havde vi stort set mallen for os. Vi havde det rigtig hyggeligt. På vej stoppede vi og spiste ved mod pizza og fik frokost. Jer havde en rigtig hyggelig (og ikke sindsyg) Black Friday med mine venner.

Jeg beklager meget at det har taget så langt tid at få dette indlæg op. December har været meget travl med juleforberedelser, basketball og finals. Jeg forventer at lave et stort juleoplæg om alle forberedelserne og selve julen og juleferie Mellem jul og nytår skal vi til New Mexico. Vi har også spændene nytårsplaner. Jeg håber på snart at få lavet et indlæg om basketball som går rigtig godt. Jeg håber også på snart at få lavet et indlæg om min familie (nu kender jeg dem jo godt og kan fortælle om deres personlighed). Håber i alle nyder jeres december med venner og familie, det kan jeg i hvert fald sige at jeg gør

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments