Jag älskar att kolla på hus/lägenheter osv. Gör du det med? Eller behöver du hitta bostad? Spelar ingen roll vilket av det, här är appen för dig! HittaHem är en app där du lätt söker efter bostadsrätter i din stad. Det absolut bästa med appen är att de bostadsrätter som är på väg ut på marknaden också finns med! På så sätt har man koll på alla! Hittar du ditt dröm hem kanske?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni har väl inte missat?!? Kust nu här Statoil en superkampanj där massor av godsaker endast kostar 10kr! Hur bra? Haha, är det i sommar vi alla kommer hänga på Statoil?

Likes

Comments

En grej som jag gillar är när man blir förvånad hur bra något är. Något man trodde var dåligt men förändrade snabbt min uppfattning. Så är det med denna film! Kille som tjej, funkar för alla kön.
Det jag gillar mest är att dom fått en ny film men gamla karaktärer. Tex Roxy är en tjej! Har ni inte sett den borde ni se den! Ni som har sett den, vad tycker ni? :)


Likes

Comments

Jag hittade precis en underbar liten låda på en affär som finns här i Örebro, Entre. Ett litet spa-kit som är perfekt att köpa till sig själv och ta med sig till landet/stranden i sommar men även som en perfekt liten present till någon man bryr sig om. Kolla själva, endast 129 kr!


​Ni som inte bor i Örebro hittar hemsidan HÄR!

Likes

Comments

Älskar ni också streetskor? Jag är helt förälskad! Använder det varje dag! Och dessa snyggingar kommer från Scorett, 1300 kr. Dom är så värda priset, titta bara! Hjärta!


Likes

Comments

​Har ni något/några bra tips på vad som helst, som ni gärna vill dela mer er, var då inte rädda för att höra av er! Ni är ALLTID anonyma om ni inte säger att jag gärna får länka er (blogg, instagram, osv). Då får ni bara säga till så fixar jag länk åt er. Att lättast få kontakt med mig är genom min mail; arielstips@outlook.com eller varför inte en kommentar här?

Kom igen. Tipsa mig, tipsa andra, tipsa alla!

Likes

Comments

Jag vet redan att alla ni vet om denna sida men den är helt klart värd att få lite extra uppmärksamhet. Bloglovin.
En sida där du kan följa bloggar helt gratis och lätt hålla koll på alla deras nya inlägg. Super enkel att förstå och ännu enklare att använda den! Jag kan tillägga att det skulle glädja mig ifall ni följde mig via den :)

Bloglovin.com


Likes

Comments