Från Sjukgymnasten till Akuten

Nu får min kropp ge sig!
Kom iväg till sjukgymnasten som planerat. Hade bokat en akuttid till distriktssköterskan efter sjukgymnasten för att mina ögon runnit så trots allergi ögondroppar.

Visade mitt lår för min sjukgymnast. Det hade plötsligt svullnat upp med var inte konstigt i färgen. Jag misstänkte att jag suttit knasigt mm. Sjukgymnasten trodde inte alls på min teori och tyckte att jag skulle visa låret för distriktssköterskan direkt. DSK gjorde stora ögon. Hämtade läkare, som hämtade ytterligare läkare. Snabbsänka togs och jag blev remiterad direkt till akuten

På måndagskvällen när läkarna bestämt sig för att lägga in mig för misstänkt infektion. Vad för infektion kunde de inte fastställa utan odling och prover. Att jag fortfarande hade ont i nacken/ryggen, sen förra gången jag vart på akuten tyckte läkaren inte heller om.

Mitt vänstra vadben är normalt sett smalare än det högra. Rodnaden och svullnaden har ökat trots intravenöst antibiotika som tar det mesta virustyper. Det gjordes även en punktion på det svullna partiet, där de på ultraljud sett en ansamling av vätska. Ut kom inte det vi förväntas oss. Istället för var så kom halvgrumligt blod, som mer satte fler frågetecken i huvudet på läkarna än svar.

Benet blir sämre och tid för akutröngen och förberedelse för att öppna benet på operation görs.

Benet idag. Blir inte bättre precis. Väntar fortfarande på röntgen och ronden (skriver detta inlägg 09.55)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229