Vellykket dag, og et godt inntrykk

Hverdag, Kronisk syk

Hei!

Jeg er tilbake, og jeg lever! Var så utrolig sliten da jeg kom hjem i går, at jeg følte jeg kunne sove i mange dager. Er den lengste, og lengste reiseveien jeg har hatt til en legetime noen sinne, men selv om det var slitsomt så var det skikkelig verd det. Vi følte begge at vi ble ordentlig hørt, og legen tok seg god tid til å gå igjennom ting. Stort sett uansett hva han gjorde etterpå, så er det så utrolig godt at vi har noen vi kan dra til om vi blir skikkelig desperate, og trenger hjelp vi ikke føler vi får her oppe. Veldig kjipt at denne hjelpen er så dyr, men jeg er utrolig glad for at vi dro, og sitter endelig igjen med følelsen av at jeg blir tatt seriøst. Ikke at ingen her oppe gjør det, jeg har møtt gode mennesker som virkelig bryr seg om meg her også, men jeg har desverre blitt hørt ordentlig sjeldnere enn ikke. Men jeg må bare si at det er gode helsearbeidere her også, hvis noen som har behandlet meg tilfeldigvis leser dette, så er det overhode ikke alle jeg snakker om! Det er desverre bare ganske mange som er slik.

Når det er sagt, var timen i går veldig vellykket. I tillegg til at han var skikkelig grundig, og hørte på hva begge vi hadde å si, så dro jeg faktisk derfra med en ny behandling innenbords! Dette er bare en midlertidig behandling, men den skal visstnok hjelpe godt når du er inne i skikkelig ille perioder hvor ingenting fungerer. Jeg har to veldig sensitive/betente punkter i nakken min som gjør at hver gang jeg trykker på disse punktene (ofte ikke med vilje, og ofte mens jeg sover), får jeg med en gang migreneanfall. Disse nervepunktene gjør at smerte på en måte skyter opp igjennom hodet, og kan slå deg helt ut med en gang. Det både jeg og mamma fikk testet ut er nerveblokkader! Høres ikke det bare fantastisk ut? Dette er injeksjoner i disse to punktene, med både lokal bedøvelse/steroider/og betennelses neddempede medisiner, som både skal ta av seg betennelsen, og hindrer nervene i å reagere slik de gjør nå. Altså nervene blir midlertidig blokkert, og vi får forhåpentligvis en liten pause.

Jeg ble skikkelig glad for å få testet dette, og selv om jeg ikke kan si om det hjelper ordentlig enda, kan jeg si at resten av gårsdagen var jeg migrene fri! Jeg reiste med tog, fly, og var blant masse folk, og jeg hadde det bra? Selvfølgelig er dette bare midlertidig, men det kan være nok til at kroppen restartes! Skal oppdatere om dette senere når jeg vet effekten, og finne ut av hva det heter til da, i tilfelle det er aktuelt til flere.

Nå ble dette innlegget ganske langt, så jeg skal slutte av her! Jeg skrev det i går kveld, og holder på å sovne i skrivende stund, så skrivefeil er det sikkert. Men jeg har flere planlagte innlegg om resten av turen, og hvor mange ganger vi gikk oss bort, og gikk på feil tog. Så det er jo noe å se fram til! Men uansett skal jeg slutte av dette innlegget nå, også kommer jeg tilbake med mere senere. Alt i alt var dette en veldig vellykket dag, sikkert fordi alle dere krysset fingrene 💛

Liker

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh men så himla skönt att höra ❤️❤️ Förstår verkligen att det tar på krafterna!
nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
💛💛💛
nouw.com/arielc
janielindahl
janielindahl,
Vad glad jag blir av att höra att läkaren var så bra, att han faktiskt lyssnade på er! Precis så som det ska vara ❤️ Hoppas för allt i världen att nervblockaderna hjälper, det låter som en väldigt fiffig behandlingsmetod om inte annat 🥰 Kram & fin tisdag till dig Ariel 💕
nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Fin Tirsdag til deg også, gode Janie💛💛💛
nouw.com/arielc
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så skönt,ha en fin dag;kram
nouw.com/juliavnmelin
ArielC
ArielC,
Du også 💛
nouw.com/arielc
susannem
susannem,
Vart sååå glad av det, håper du får det bedre!! <3 Flotte du 😃
nouw.com/susannem
ArielC
ArielC,
💛💛💛
nouw.com/arielc