Update fra Amsterdam

Reise

Heisann! Nå sitter vi på Schiphol (måtte Google navnet igjen!) flyplassen i Amsterdam, og har i skrivende stund (09.14 Norsk tid) 5-6 timer med venting framfor oss. Vi fant heldigvis kjempegode sitteplasser etter å ha lett gjennom store deler av flyplassen, så vi overlever nok ventingen. Hvertfall siden denne plassen er semi-stille, i motsetning til resten av flyplassen! Nå har vi vært oppe i 6,5 timer allerede, siden før klokken 3 i natt. Er det ikke bare fantastisk å våkne så tidlig, og få så mye ut av dagen? Nei. Jeg foretrekker å sove! Uansett hvor mye jeg foretrekker å sove, er det verd det med Florida som neste stopp. Endelig er vi på vei!

Jeg hadde litt tung håndbagasje i natt, så i et forsøk på å gjøre det litt lettere for meg, flyttet jeg pc laderen til kofferten. Hvor mye lettere tror dere det ble av å ta ut 1 lader? Svaret er ikke så mye! Så nå kan jeg benytte meg av strømmen på pc'en til å gå igjennom noen kommentarer, og se om noen av dere har oppdatert siden sist, fram til den går tom!

Små-trøtte fjes så tidlig om morgenen!

Liker

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Hur kan man ens va så fin när man reser?? don't get that, haha! Puss hjärtat och hoppas resan fortsätter bra <3nouw.com/matildaberlin
ArielC
ArielC,
Gode Matilda, tusen takk! Reisen gikk kjempefint 😁nouw.com/arielc
amandalarssons
amandalarssons,
Hoppas ni får en bra resa! 😍nouw.com/amandalarssons
ArielC
ArielC,
Tusen takk 💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229