Test av luktfri neglelakk

Skjønnhet

Som dere sikkert har sett, er jeg veldig glad i neglelakk. Jeg går stort sett alltid med neglelakk, og da blir det mye neglelakk-lukt. Lukt som mamma dessverre ikke tåler, så da blir jeg ofte bedt om å sitte ute hver gang jeg skal ha på meg neglelakk, som blir ofte. Minst halvparten av året er det lite som frister mindre enn akkurat dette, men jeg vil jo fortsatt ha neglelakk! Så mamma kjøpte faktisk et par luktfrie neglelakker tidligere, som jeg fikk testet ut i dag. Jeg har noen fordeler og ulemper å komme med!

Det jeg synes er dumt med disse er at det er veldig begrenset med farger siden det ikke er så kjent, og det er dyrere enn vanlige neglelakker. Denne er kjøpt på Beeorganic.no, og koster nesten 200,- for 1! Jeg vet ikke med dere, men jeg betaler ikke nesten 200,- for 1 neglelakk. Jeg kjøper ikke de dyreste til å begynne med, og jeg kommer ikke til å plutselig ha råd til å bytte ut hele kolleksjonen min kun fordi disse er luktfrie, men jeg elsker konseptet! Det billigste stedet jeg har funnet disse er på Amazon, og her er de til 13 dollar. På Amazon var det skikkelig rart, fordi halvparten av fargene sendes ikke til Norge, men alle fargene sendes av samme selskap? Noe annet jeg synes var bra, var at dette er en peel off neglelakk, så du slipper styret med stygg neglelakk og neglelakk fjerner. Dette er også en negativ ting, for det sitter ikke godt på! Min begynte å peele av samme dagen som jeg hadde den på, og for nesten 200,- forventet jeg mye bedre!

Jeg elsker konseptet med luktfri, og peel off neglelakk, men skulle ønske det var gjort på en bedre måte, og ikke minst hadde en realistisk pris.

(Gikk forresten hard utover neglene mine å være på hyttetur, så se bort i fra hvor korte, og ujevne de er)

Liker

Kommentarer

Girls with no job,
Dyyyyr, men fin da 😊
girlswithnojob.blogg.no
ArielC
ArielC,
Ja, skulle ønske det hadde en litt mere normal pris!
nouw.com/arielc
coconuttie
coconuttie,
Kjedelig at den ikke funket helt som du ville, for luktfri neglelakk er jo egentlig et flott konsept!
nouw.com/coconuttie
ArielC
ArielC,
Ja, elsker konseptet, bare synd det ikke ble helt bra!
nouw.com/arielc
mitsuakira
mitsuakira,
Så dyyyyrt, men bra konsept! 😊
nouw.com/mitsuakira
ArielC
ArielC,
Ja, akkurat det jeg også tenker!
nouw.com/arielc
janielindahl
janielindahl,
200?! Uscha, vad dyrt 🙈 Nej, då får det nog tyvärr bli det gamla vanliga nagellacket 😅💕
nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Ja! Tenker akkurat det samme selv. Skulle gjerne kjøpt selv, men ikke til den prisen nei 😅😅
nouw.com/arielc