Spontant folkehøyskole?

Hverdag

Jeg vet ikke hvordan jeg skal starte dette blogg innlegget her en gang, for dette var virkelig ikke planlagt! Søndag formiddag var jeg fast bestemt på at jeg skal ikke på folkehøyskole, det kommer ikke til å skje. Også hadde vi familie bursdag for lillesøster, og kom inn på temaet folkehøyskole, og hva jeg skal gjøre til høsten. Jeg hadde null planer, og hadde hvertfall ikke noe jeg skal søke på. Før jeg viste ordet av jeg sendt inn en liten søknad. Jeg kommer jo ikke inn likevel, ikke sant? Vel! Søndag kveld sendte jeg inn søknad på en linje, på en skole, og Mandag kveld ble søknaden min akseptert! Jeg kom inn på folkehøyskole et døgn etter jeg søkte, og under 2 døgn tidligere var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle på folkehøyskole.

Vel, jeg skal på folkehøyskole til høsten! Veldig uplanlagt, men nå kunne jeg ikke gledet meg mere! Jeg skal på en fotolinje, med safariturer til India og Afrika, hvor fantastisk blir ikke det?! Ble plutselig litt mye å tenke på her, og mye som skal planlegges, men kjempegira er jeg hvertfall! Jeg kan ikke tro at jeg skap på folkehøyskole til høsten, er mildt sagt gira! Se fram til masse blogg innlegg om dette framover!

Liker

Kommentarer

Lotte21
Lotte21,
Så spennende 😊nouw.com/lotte21
ArielC
ArielC,
Vestfroken
Vestfroken,
Hørtest spennende ut med fotolinje. Ja, det vil jeg si skjedde raskt. Jeg har tatt ett sånt raskt valg selv en gang 😊 jeg har både gått på folkehøyskole og jobbet på folkehøyskole. Var også i afrika når jeg gikk på fhs. Og den opplevelsen glemmer jeg aldri.:-)vestfroken.blogg.no
ArielC
ArielC,
Så gøy! Tror ikke Afrika kommer til å være noe jeg glemmer nei 😍nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229