Sneak Peak | Disney OOTD

Søm og greier

Okei okei okei, det eneste antrekket jeg tidligere har planlagt så god tid i forveien var konfirmasjonskjolen min! Til mitt forsvar er dette antrekket hjemmesydd, så det ble egentlig planlagt det sekundet jeg så stoffbiten liggende. Det viste seg at mamma hadde litt Nemo stoff liggende, tilfeldigvis nok til et skjørt og matchende scrunchies... gjett hvem som lagde et skjørt! Det er det mest barnslige skjørtet jeg noen gang har eid, så det kommer til å være helt perfekt i Disney!

I en av Disney Parkene, Epcot, har de både en Nemo ride, og et helt Nemo område. Der tenker jeg dette antrekket blir midt i blinken! Skal ikke la dere vente så lenge med å vise dere antrekkbildene (7 uker!), så jeg skal få tatt noen ordentlige bilder før den tid, men kun på den betingelsen at dere klikker inn her når jeg poster antrekkbildene fra Disney!

Skal prøve å få tatt antrekksbilder i dag når jeg er ferdig med den fantastisk matte heldagsen, eller muligens i morgen siden odsene er store for at jeg må sove i 1 døgn etterpå. Uansett, her er noen sneak peaks!

Liker

Kommentarer

happyM
happyM,
Sååå himla söt hihi ❤️nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
coconuttie
coconuttie,
Gleder meg til å se alle antrekksbildene! 😊 <3nouw.com/coconuttie
ArielC
ArielC,
Så gøy å høre 😁🙊nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229