Sminke på budsjett | Soph X Makeup Revolution

Skjønnhet

Makeup Revolution er et merke som virkelig har vokst på meg i det siste! Det er et veldig billig sminkemerke, som virkelig jobber for å lage rimelige sminkeprodukter, slik at enda flere skal ha råd til å utforske nye sminkeprodukter. Ikke alle produktene deres er bra, men etter min erfaring har alle sminkekjedene bra og dårlige produkter, uavhengig av prisklassen. Noen av Makeup Revolutions produkter er ikke til å skryte av, men så er det mange som virkelig imponerer! Jeg har planer om å lage flere Makeup Revolution innlegg når jeg får testet enda mere, men produktene jeg vil tipse om nå er to av Soph X Makeup Revolution produktene. Jeg har testet Soph's første palette, og highlighter palette, og Soph's andre palett Extra Spice står på ønskelisten!

Highlighter palette har jeg brukt i hvertfall et år nå, og det er noen av mine favoritt highlightere! Palette koster 129,-Blivakker (der jeg kjøper alle mine MR produkter), og du får veldig mye produkt for pengene. Fargene er veldig lette å påføre, og ser veldig fine og naturlige ut. Palette gir en veldig fin, naturlig highlight. Vil anbefale dette palette om du er på leting etter litt variasjon i highlightere. Palette inneholder en hvit highlight, flere naturlig varm/gull highlighterer (mine favoritter!) for lyse hudtoner, rosa, lilla, og varm/gull highlightere for mørkere hudtoner. De mørkere er for mørke for meg å bruke som highlighter, men jeg tror de hadde gjort seg veldig fint som øyenskygge!

Øyenskygge-palette har virkelig en nydelig fargekombinasjon, og det er så mange forskjellige looker man kan lage med dette, alt i fra veldig naturlig til pops of color. Fargene er lette å blende, og går veldig fint sammen. Shimmer fargene kommer ikke frem så pigmentert som jeg skulle ønske med en kost, men kommer veldig sterkt frem om du bruker fingrene, som dere ser på bildene her.

Dette palette koster 135,- på Blivakker, som jeg mener det er veldig verd! Det står på Blivakker at palette originalt koster 169,- men jeg har aldri sett det til den prisen. Dette palette tror jeg ville blitt en kjempefin julegave til sminke-elskeren du kjenner, for til den prisen kan du legge med noen ekstra småting, og lage en veldig fin liten gave-eske. Jeg vil tippe dette også gjelder palett to Extra Spice, basert på alt jeg har hørt om palette og erfaringen med palett en, men jeg har ikke testet dette selv, så ta det med en klype salt. Gleder meg til å teste dette mere, for hittil virker det som et kjempefint hverdags-palett. Gleder meg til å teste flere Makeup Revolution produkter fremover, for mange av dem imponerer virkelig, spesielt til prisene!

OBS, mange MR paletter virker som de har et slags "lokk" på fargene, slik at du ikke får frem så kraftig farge når du først bruker dem. Hvis du føler palette ditt er slikt, bare gni lett med fingeren på fargen et par ganger, så skal du få mye bedre pigment! Vet ikke hvorfor det er slik (og jeg husker ikke om det gjelder dette palette), men det er en veldig kjapp fiks på mange av palettene!

Liker

Kommentarer

Josäfin,

WOW vad fint !!! :'D

jossanamigo.blogg.se
ArielC
ArielC,
❤️❤️
nouw.com/arielc
lisebrev.ik,

Du er så tøff som tørr og bruke litt farger, det kler deg! 😃

lise.bloook.no
ArielC
ArielC,
Så koselig tilbakemelding! ❤️❤️
nouw.com/arielc
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Alltså älskade du vad du är fantastisk på detta! Jag vill gå på sminkkurs hos dig precis nu haha 😉 Blir verkligen så impad över att du får till färgerna så fint tillsammans! Vart får du alla ideer ifrån när du gör sminkningar? Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
ArielC
ArielC,
Hihi, kanskje det er noen blogg-sminkekurs som kommer din vei snart? 🙊 Jeg henter inspirasjon fra så mange plasser at det er litt vanskelig å si, men alt i fra Pinterest, til filmer/characters, palettene i seg selv, andre folk, og generelt fargetemaer jeg ser rundt om kring, som for eksempel i Harry Potter!
nouw.com/arielc
Enna,

Så fina färger!

sayyeastofashion.blogg.se
ArielC
ArielC,
❤️❤️
nouw.com/arielc
Johannna
Johannna,

Men gud vad snyggt det blev 😍

nouw.com/johannna
ArielC
ArielC,
❤️❤️
nouw.com/arielc
? T',

Wow så galet fint! Har aldrig använt det märket, men hört så mycket bra om det och ser ut att göra sitt jobb. Så snyggt!

devote.se/babustyle
ArielC
ArielC,
❤️❤️
nouw.com/arielc
carroat
carroat,

Så fint! Är det hårda restriktioner i Norge med? 💕

nouw.com/carroat
ArielC
ArielC,

Det er litt strengt ja, men det er masse jeg synes kunne ha vært strengere! Er alt for mange som ikke lytter til restriksjonene, som desverre gjør at det burde vært strengere. Vi har jo hatt veldig stigende tilfeller med smitte den siste tiden, så det er ekstremt viktig at vi følger restriksjonene som er. Vi får blant annet maks lov å være med 5 forskjellige folk utenfor husstanden på en uke, veldig små sammenkomster, osv. Savner munnbind-anbefaling/krav, for det er alt for mange som ikke holder 1m avstanden, som jeg synes er veldig ekkelt 😶

nouw.com/arielc
by_anniess
by_anniess,

Du är så grym på dessa sminkningar! vill du komma och sminka mig nån dag? 😉 hehe *ler*<3

KRAM!

nouw.com/by_anniess
ArielC
ArielC,
Hihi kanskje jeg skal dra på sminke tour når Corona er over 😂 Tusen takk for så gode ord ❤
nouw.com/arielc