Smertefri i 2 uker | Min erfaring med nerve blokkader

Kronisk syk

Hei, og god Onsdag! I dag er en ganske stor dag, som jeg skal fortelle mere om i morgen, men for nå: la oss snakke om nerve blokkader!

Jeg fikk jo testet ut nerveblokkader tidligere i vår, som jeg og mamma måtte reise til Oslo for å få. Jeg sa jeg skulle fortelle dere hvordan det gikk, og nå har jeg samlet tankene nok til å gjøre det! Til å begynne med: det jeg fikk var en injeksjon som skulle blokkere signalene fra nerver i hodet (som er overaktive), også betennelsesdempende som skulle trigger-punktene mine som var hypersensitive, og reagerte bare jeg kom bort i de.

Så hva skjedde når jeg fikk disse injeksjonene? Jeg begynte å få migrene da nevrologen trykket på trigger-punktene, men denne forsvant med en gang injeksjonene kom i kroppen. Resten av dagen var jeg helt migrene-fri. Det var jeg også i 2 uker etterpå, helt migrene-fri. Jeg var så overasket hver dag da jeg våknet, og ikke hadde vondt.

Disse 2 ukene tok jeg det likevel rolig, fordi når kroppen min har kjempet med disse smertene i 11 år, trenger den litt tid på å hente seg inn. Så jeg tok det veldig rolig denne perioden, for å gi meg selv en større mulighet til å bli bedre i ettertid. Kroppen min trengte rett og slett å tid til å hente seg inn.

I ettertid er jeg veldig fornøyd med at jeg gjorde dette, for til og med da de 2 smerte-frie ukene var over, hadde jeg det bedre enn før. Denne lille restart perioden, sammen med Botox injeksjonene jeg får har gjort meg så godt!

Så turen til Oslo for å få disse injeksjonene (som de ikke gir her??) var så verd det! Og nå vet jeg at om jeg sliter veldig i en periode, er det hjelp å få. Det er det desverre ikke her i Trondheim, og reise må til, men det er så verd det når jeg følte jeg virkelig ble hørt. Og fikk ordentlig hjelp, når jeg sliter skikkelig i en periode!

Nerve blokkader, hvor har dere vært hele mitt liv?

Liker

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Vad skönt att det hjälpte! Kram vännen <3 yasmissy.blogg.se
ArielC
ArielC,
minakanchan
minakanchan,
Jøsses, det her har jeg aldri hørt om før, men så utrolig bra at det virket! Migrene er jo helt forferdelig så det er godt at nerveblokkadene virket, selv om du må dra helt til oslo for å få injeksjonene 😊 nouw.com/minakanchan
ArielC
ArielC,
Ja 💛 Jeg hadde heller ikke hørt om det før like før vi dro, er ganske utrolig at det finnes en slik behandling her i Norge, men at ingen hadde fortalt meg om det!nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229