Skottland dag 3 | Shopping & forlatt på en kirkegård?

Reise

God morgen!

Dagens Skottland innlegg blir litt kortere enn de andre, for jeg har allerede skrevet om da vi ble forlatt på en kirkegård. Vi begynte dagen, og brukte brukte mesteparten av dagen på shopping! Vi var innom mange forskjellige steder i Edinburgh. Vi handlet masse julegaver (så nå sliter jeg litt med denne julestemningen, i disse Halloween tider), og vi handlet masse nytt som vi trengte. Altså, jeg kjøpte over 30 truser. Primark har de beste, og billigste trusene, så det er definitivt rett plass å fylle på.

Vi spiste så lunsj på Pizza Hut, før vi dro tilbake til hotellet. Vi dro på rommet vårt for å prøve-pakke. Vi var ikke sikker på hvordan vi lå an etter shopping, så det var ganske godt å sjekke at vi hadde plass! Vi brukte lang tid på å bestemme oss på om vi skulle på ghost tour senere, for vi syntes det hørtes skikkelig spennende ut, men vi var samtidig veldig slitne. Helt i siste liten bestemte vi oss for å dra, og pakket på oss lag på lag med klær.

Også viste det seg at det var det mest kjedelige, overhode ikke skumle, touren noen sinne. Womp womp. Vi valgte helt feil selskap, så det var overhode ikke verd det, men nå vet vi hvertfall at vi ikke skal velge dem neste gang! Etter ghost touren dro vi innom Mc Donalds og plukket med oss middag, også slappet vi av på hotellet resten av kvelden.

Liker