Skottland dag 1 | Avreise, shopping & spa kveld

Reise

Siden jeg for tiden har så mye å skrive om, og dele med dere, skal jeg samle Skottland innleggene etter dager, i isteden for steder og aktiviteter. Jeg har så mye jeg vil dele med dere, og ikke nok tid, så i dag blir det Skottland dag 1 samlet i ett innlegg. Jeg har jo også laget reisevideo dag for dag (bare del 1 har kommet opp enda), så dere kan bestemme om dere vil se eller lese om Skottland turen.

● ● ●

Dag 1 i Skottland begynte grytidlig, med å dra til flyplassen klokken 05.15. Reisen gikk heldigvis for det meste uten problem. Vi dro fra Trondheim, til Oslo, til Edinburgh. Flyet fra Oslo ble utsatt igjen og igjen, fordi Gardemoen hadde rotet bort koffertene våre (?!). Så vi satte i flyet og tålmodig ventet en god stund. Det mest skremmende med denne opplevelsen var da de sa "vi mangler 30 kofferter til som vi skal lete etter", og en halvtime senere sa "vi har nå funnet 23 kofferter, og drar". 23 sa du, jeg trodde 30 manglet? Vi fikk heldigvis koffertene våre da vi landet i Skottland, men låter ikke som alle fikk det!

Vi dro til hotellet og satte fra oss koffertene, også dro vi rett til Pizza Hut, whop! Pizza Hut er et must om du skal til Skottland eller England. Vi måtte stress-spise pizza, også løpe tilbake til hotellet, fordi jeg glemte av tabletten jeg må ta for å spise pizza l(aktoseintoleranse og mozarella går ikke godt over ens).

Jeg fikk tatt tabletten, også hoppet vi bortover til Primark. Dere aner ikke hvor lenge vi har gledet oss til Primark, så det var fantastisk å komme inn dit igjen! Vi kom ut med to gigantiske poser hver!

Etter Primark hadde vi en koselig spa-kveld på hotellet. Vi kjøpte oss litt snacks, hadde på pyjamaser og ansiktsmasker, og satte på en film.

Liker

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Gud så mysigt ni haft det! Så gott med Pizza Hut, så gott!! Kram nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Det har vi ja 💛 Pizza Hut er kjempegodt!nouw.com/arielc
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 Nu skäms jag lite men har aldrig ätit på pizzahut, jag bara måste göra det för deras pizzor ser alltid så galet goda ut när man ser dom på bild haha. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
ArielC
ArielC,
God morgen Sofia! Da er det bare en ting å gjøre: spis på pizza hut neste gang du er i nærheten av en! 😍nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229