📍 Savannah, Georgia

Reise

Lokaltid i Savannah 09.00

5,5 timer i bil senere, har vi ankommet Savannah! Altså, for et sted! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Savannah virker egentlig delt i to, halvparten utrolig vakkert, som tatt rett ut av en eller annen tv-serie. Paradis nesten! Andre halvparten.. vel, det er en grunn til at de sier du ikke skal være ute etter det har blitt mørkt! Deler er utrolig sketchy, gammelt, og du får litt følelsen av at du er i en spøkelsesby. Jeg fant ut kvelden før vi dro hit, at Savannah har mye problemer med ran, og skyting, så du bør ikke dra ute etter det er blitt mørkt. Med unntak av det.. er det jo kjempefint her!

Turen begynte kanskje ikke helt rett, da noen i familien følte det var på tide å spise på en ny og eksotisk plass, og la oss bare si jeg ikke har en eneste god ting å si om denne plassen. Er verd å nevne at det er ikke et særlig bra første inntrykk når en fugl kommer å bæsjer på bordet, rett framfor meg, og de ansatte ikke bryr seg om å vaske det bort. Jeg fikk tørre papirark for å fjerne fuglebæsj, fra der jeg skal spise! Ikke noe antibakteriell, eller såpe eller noe. Jeg sitter ikke akkurat igjen med følelsen at denne restauranter bryr seg det minste om hygiene, og det er ikke en plass du ønsker å spise på. Så ja, aldri igjen!

Men ellers er jo Savannah fantastisk! Her er noen bilder fra de aller viktigste tingene jeg opplevde i dag:

Her bor naboen vår, Pennywise. Han er ganske kjent, så det kan hende dere har hørt om han!

Det bittelille huset vi leier, stay tuned for house tour.

Beklager hvis jeg fornærmer noen, men hva i huleste er historic steps? Hvordan kan en vanlig trapp være historisk? Er ikke alle gamle trapper da historiske??

Dette er et hus i nærheten av oss, her bor en av dukkene fra House of Wax. Jeg bare håper det kun gjelder dette huset, og at ikke hele byen er fra House of Wax.

Liker

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Wow,såååå vackertnouw.com/juliavnmelin
ArielC
ArielC,
janielindahl
janielindahl,
Hade aldrig vågat bo så nära Pennywise, himmel så läskigt! 😱 Men samtidigt så mycket fint och magiskt också! Man får väl blunda när man går förbi dockan från House of wax och hoppas på det bästa 😉 STOR kram goa Ariel ❤️nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Hihi, Pennywise sitt skjulested var det første jeg merket da vi kom hit! 😂 I tillegg så har de masse ghost osv tours her, trygt og koselig 🙊 Men er definitivt veldig fint her!💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229