Review av NYX Modern Dreamer | En drøm i et palett!

Skjønnhet

Det er ikke ofte et palett som heter "dreamer" faktisk er en drøm, men wow! Dette palette dukket opp blant bursdagsgavene mine i år, og jeg er så glad for at jeg fikk det. Fargene er så pigmenterte, og utrolig lette å blende. Med de matte fargene lager lookene seg nesten selv! Shimmer-fargene krever litt mere arbeid, men de er også nydelige, men de kommer best frem over concealer, og påført med fingrene i steden for en kost. Både de nøytrale fargene, og de fargerike, er virkelig nydelige farger. Jeg er stor fan av palett som er litt større, men alle fargene i et palett. Det passer helt perfekt når jeg kan vise dere så mange forskjellige looker, og alle er laget med et palett! Det er rett og slett et utrolig praktisk palett å strekke seg etter, og du finner farger som passer, stort sett uansett hvordan look du vil lage.

Jeg finner ingen linker til akkurat dette palette akkurat nå, mitt ble bestilt fra Blivakker, som har vært solgt ut helt siden. Jeg vil likevel lage dette innlegget, slik at om dere kommer over palette, vet dere at det definitivt er verd å plukke opp! Jeg vil sterkt anbefale det, uansett om du er på leting etter et palett til deg selv, eller som julegave til sminkeelskeren du kjenner!

Dette palette får en 10/10 fra meg! Det er ikke det beste palette i verden, men det er på mine topp 5, topp 3 kanskje - må teste det litt mere før jeg kan påstå det! Dette er absolutt et godt palett for nybegynnere, så vel som folk som vet hva de driver med.

Liker

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Gud vilken härlig palett! Och vilka fina sminkningar 😃 Önskar du kunde sminka mig någon gång hihi! <3

nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Men wow vilket bra tips och såååå fin den är!! Kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,

Du gör alltid lika snygga sminkningar! Och så fin palett <3 Kram

nouw.com/linndossing
by_anniess
by_anniess,

Du är så duktig! Supersnyggt tycker jag<3<3

Kramar!

nouw.com/by_anniess
theresebraathen
theresebraathen,

Utrolig nydelig look! Å palettet så helt nydelig ut, elsket fargene i det <3

nouw.com/theresebraathen
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så snyggt! Du är ju grym på att sminka 🥰

nouw.com/emelieanderssoon