Review av Makeup Mekka overraskelse-pose

Skjønnhet

Jeg testet nylig en av Makeup Mekkas 100,- overraskelse-poser, og tenkte å dele mine funn med dere. Jeg tror disse posene er utgående, det var hvertfall akkurat denne, så jeg får ikke til å linke produktet, men hvis de har igjen noen finner dere dem ved å søke "surprise me". Jeg er generelt stor fan av Makeup Mekka, og dette er kun min mening om produktet, og ikke Makeup Mekka som en hel. Jeg har en liten teori om at slike overraskelse-poser er en måte å bli kvitt produkter som ikke selger så bra, så jeg hadde ikke akkurat store forventninger til å begynne med!

I posen jeg mottok var det en veldig gul scrunchie, en hårspenne fra Rude kolleksjonen, en metallic leppestift, en Ultralength maskara, og en dual ended brow tint.

Hårspenne fra Rude kolleksjonen

Denne likte jeg faktisk veldig godt! Den var veldig enkel å bruke, og satte på hele dagen. Er alltid greit å ha en slik type hårspenne liggende, så denne kommer jeg faktisk til å bruke. Tommel opp!

Metallic leppestift

Ehem, jeg har sett bedre ut. Noen, NOEN, metalliske leppestifter er fine, men denne er ikke en av den. Det er veldig få metalliske leppestifter som er fine, etter min mening, og denne er jeg rimelig sikker på at de har slitt med å selge, og at det er derfor jeg nå eier en. Altså, hva skal jeg gjøre med en slik leppestift? Hvis vi ikke bare snakker om fargen, så kan jeg nevne at den overhode ikke sitter på lenge, og smitter av på alt! Tommel ned!

Veldig gul scrunchie

Denne scrunchien er jeg ikke imponert over, som sier litt når to ting jeg elsker er scrunchies, og fargen gul! Den er gjennomsiktig, så du ser strikket inni, som jeg ikke er noe fan av, også er det rett og slett ikke en fin farge. Neon gul er ikke akkurat noe de fleste av oss går med på en daglig basis. Dette er tydelig et produkt som ikke selger godt, som de derfor solgte i overraskelse-posen. Tommel ned!

Ultralength maskara

Ikke for å være slem, men jeg hater denne. Den er veldig våt, og bruker evigheter på å tørke, så den smudget med en gang! Dere ser tydelig hvor mye den smittet av under øynene mine, og dette var på under 5 minutter. Den var veldig ekkel å påføre, og lot seg ikke bygge opp i det hele tatt. Den ser overhode ikke fin ut på, vippene mine ble veldig klistret sammen, og likevel så "tynne" at de omtrent ikke vises. Vippene forsvinner helt, og det var virkelig ikke en fin look. Tommel ned! Kommer ikke til å bruke denne igjen. Makeup Mekkas 5XL maskara er super, men denne er virkelig elendig! Gå for 5XL i steden!

Long lasting brow tint

Den var slett ikke ille, men den blir lett slått ut av mine andre bryns-produkter. Jeg bruker brow pomade fra Makeup Mekka og clear browgel fra Makeup Mekka til vanlig, og det er så mye bedre. Jeg tror ikke dere ser så stor forskjell mellom bildene her, og til vanlig, men det føltes annerledes. Jeg følte det var mye mere ukontrollert å bruke denne, fremfor mine vanlige produkter, og følte ikke brynene mine ble like "ryddige". Det blir en tommel ned på denne også, men jeg kommer til å beholde den, og gi den en ny sjanse (når jeg finner den.. jeg kan ha rotet den bort). Den var long lasting da, de skal få den!

Totalt, fikk 1/5 produkter tommel opp, og 4/5 tommel ned. Så, verd det? Nei! Gøy å prøve en av disse overraskelse-posene, men det var ikke verd pengene. Kommer ikke til å bruke scrunchien igjen, da jeg har så mange jeg faktisk synes er fine, maskaraen vil jeg aldri se igjen, jeg kommer ikke til å bruke den metalliske leppestiften, og bryns-produktet var heller ikke imponerende. Hårspennen var det eneste jeg likte, og den var ikke verd 100,- alene. Jeg kan konkludere med at jeg hadde rett, og dette definitivt var en måte for Makeup Mekka å bli kvitt produkter de hadde vanskeligheter for å få solgt.

Innlegget var bare for underholdning, og er ikke ment som hat mot Makeup Mekka. Det er mange produkter derfra jeg liker, men disse produktene, og overraskelse-posene deres er ikke noe å bruke pengene på! Utrolig kjipt at slike overraskelser er blitt en måte for butikker å dumpe upopulære produkter, i steden for å gjøre det en artig måte å teste nye produkter på!

Liker

Kommentarer

cesiliegm
cesiliegm,

Morsomt med overraskelser i posten, men synd hvis kjedene bruker slike overraskelser til å bli kvitt produkter de ikke får solgt ellers.

nouw.com/cesiliegm
happyM
happyM,

Åhhh så himla kul att du delar med dig, så spännande att få se!! Dock tråkigt att det var så mycket dåliga produkter!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
mariasinverden
mariasinverden,

Så utrulig kjedelig! Men ja, hårklemma var fin da, dei skal ha for den, men elles veldig trist innhold. Veldig flott innlegg!

nouw.com/mariasinverden