Pakketipset jeg alltid følger

Reise, Anbefalinger

Jeg pakker på mange forskjellige måter. Noen ganger ruller jeg klærne, noen ganger bretter jeg klærne... noen ganger stapper jeg de der det er plass. Er det noe jeg alltid bruker, uansett hvordan jeg pakker, så er det pakke-kuber og poser. Jeg har disse i all forskjellige størrelser, typer, og fasonger, og de er alle godt brukte. Alle de blå er fra Ebay, den lilla husker jeg faktisk ikke, og alle de søte sydde posene har mamma laget. De fine posene må dere selvsagt lete litt lengere etter, men de andre pakke-kubene er det lett å få tak i på Ebay, Normal, og andre butikker som selger reise produkter.

Kubene er geniale til å pakke i kofferten, for å både minimert plassen klærne tar, men også å holde alt organisert, slik at du lett finner fram til det du skal ha. Jeg missliker sterkt når jeg har ankommet destinasjonen og kjapt skal finne noe fresht å ta på meg, også blir jeg stående og lete lenge før jeg finner det (hvem skulle trodd at du kunne rote bort noe i en koffert?), men med disse finner jeg det alltid med en gang! Disse kan du også bruke til å samle skittentøy i på vei hjem fra turene!

Disse sydde posene har jeg alltid med meg flere av, uansett hvor jeg drar. Jeg bruker de til å holde medisinene mine samlet, ledninger, hodetelefoner, SD-kort, og andre småting som lett kan rotes bort. Disse har jeg også i alle mulige forskjellige størrelser, og alle har blitt godt brukt. Noen ganger når jeg skal ta med meg småting, men ikke orker veske, så bruker jeg bare en av disse, også er tingene samlet og lett tilgjengelige.

Jeg har også en variasjon av disse sydde posene til sminkemappe, toalettmappe, og noen med waterproof stoff som jeg bruker til kamerautstyret når det regner, De kan virkelig brukes til alt!

#ukensomgikk #ukensnouw

Liker