Pakket og klart

Hverdag

Nå nærmer det seg altså! Vi må nok stå opp rundt klokken 2 i natt, så jeg begynner å grue meg for den lille mengden søvn jeg kommer til å få. Har allerede regnet ut at hvis jeg skal ha mine vanlige 8 timer søvn, må jeg legge meg klokken 6. Tja, tror vi alle skjønner at det ikke kommer til å gå! Hadde det bare vært så lett å sovne så tidlig! Siden vi reiser på det tidspunktet, skulle alt som kunne gjøres ferdig, være ferdig før middag, og det har jeg klart. Så nå kan jeg slappe av litt, og mentalt forberede meg på den lille mengden søvn. Det eneste jeg mangler å pakke er toalettmappe og mobil-lader, også er jeg vel egentlig klar.

Hadde faktisk planer om å lage innlegg med hva som er i kofferten og håndbagasjen min.. men før jeg viste ordet av det hadde jeg allerede pakket ferdig, og da orket jeg ikke å ta ut alt igjen! Så det får bli en annen gang. Jeg kan forresten si at kofferten min ikke er full, selv om den ser veldig full ut, for andre halvdelen av kofferten er helt tom! Så har masse plass til shopping, mehehe.

Både baggen jeg bruker som håndbagasje, og kofferten min er fra Primark!

Og jeg er forberedt med reusable snack poser!

Liker

Kommentarer

jeanettek
jeanettek,
Oj, förstår att det känns jobbigt med så lite sömn. Men som tur är så brukar ju kroppen klara det väldigt bra när den vet att man ska göra något kul 😊 nouw.com/jeanettek
ArielC
ArielC,
Akkurat 💛😁nouw.com/arielc
fridashage
fridashage,
ArielC
ArielC,
Tusen takk 💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229