På tide med en spa dag | Tester nye produkter!

Hverdag, Skjønnhet

Tenkte det var på god tid med en ny spa dag, så jeg tok med meg et par nye produkter, kameraet, og gikk i retning badekaret. Dette er nok en blogger ting, å ta med seg kameraet på badet! Jeg testet badebomben fra Loco, og har blandede følelser om den. For det første: kroppen min ble så god å myk i ettertid, føles ut som om jeg har badet i krem (på en god måte haha!). Så kjennes utrolig godt ut med denne badebomben, men den var ikke like aesthetically pleasing som jeg trodde.

Badevannet min mitt ble gult, og jeg elsker jo gult, men ikke som badevann! Jeg tror greia med Loco sine badebomber er at de kjennes gode ut, men ikke ser særlig fine ut. Blant annet den som noen andre i huset prøvde, som skulle forestille å være sjokolade...Så jeg er mye større fan av Lush sine badebomber, både fordi de ser bedre ut, er mere miljøvennlig, og føles hakket bedre. Men jeg har definitivt ville gitt disse et forsøk om du ønsker badebomber, men ikke har råd til Lush sine. Bare ikke kjøp de brune!!

Disse to produktene vil jeg anbefale om dere har veldig tørre føtter. Jeg tester alltid ut nye ting for å gjøre føttene min ekstra myke før sommeren, og disse gjorde trikset etter bare en gang. Mamma har også testet disse, og var stor fan, så her er vi to i huset som liker disse!

Tåke.. eller badekaret?

Liker

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Färgen var väl kanske inte den roligaste nej, kan bara tänka mig hur den bruna måste ha blivit haha! 💩 Vilka härliga tips för fötterna, mina brukar bli väldigt torra när jag går mycket på jobbet. Så dessa ska jag komma ihåg till framtiden 😉 Tack för tips goa Ariel ❤️nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Haha, fargene var ikke helt ideele nei 😂Anbefaler fot-produktene sterkt om du har tørre føtter selv, det hjelper så godt!💛nouw.com/arielc
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen guuu vad fantastiskt! u blev jag verkligen så sugen på att bada, hihi! STOR KRAM hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
ArielC
ArielC,
Ja! Er så godt å bade 😍nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229