Ovnsbakte grønnsaker av våre egne gulrøtter!

Mat

Det var en rar tittel, men vi har gulrøtter i hagen! Gulrøttene våre ble faktisk skikkelig vellykkede, og det var skikkelig gøy å lage middag med gulrøtter vi har laget helt fra bunnen av!

Vi plantet veldig mange, da vi ikke var sikker på om det kom til å skje noe, så de ble ganske små og ikke rette, men det går helt fint! Vi har plukket opp mange nå, slik at de som er igjen får mere plass å vokse på, og forhåpentligvis blir enda større. Kanskje vi må ha litt større plass til gulrøttene neste år, slik at de alle blir større!

🥕 🥕 🥕

Jeg valgte å lage ovnsbakte grønnsaker, for jeg synes det er såå godt! Jeg brukte gulrøttene våre, og butikk-potet, og litt løk for å sette smak (selv om jeg virkelig hater løk!). Jeg skrellet og kuttet opp alt, gnidde inn solsikkeolje og krydret med timian, rosmarin, og maldonsalt. Grønnsakene ble stekt på 200 grader i ca 45 minutter! Serverte det med grillet (tror det heter det, kylling som allerede er tilberedt fra butikken) kylling, som jeg satte inn med grønnsakene de siste 15 minuttene. Hadde hvitløkdressing på kyllingen som var skikkelig godt!

#ukensomgikk #ukensnouw #ukensbilde #ukensblogger

Liker

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh så himla fantastiskt att kunna använda det man själv odlat ❤️❤️ Stor kram
nouw.com/happym
maritaolivia
maritaolivia,
beattriicee
beattriicee,
Men gud så gott!!
nouw.com/beattriicee
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men gud så härligt att kunna odla saker själv sådär! Så mycket godare att äta och känns så bra att veta att man själv odlat dom. Det såg ju ruskigt gott ut måste jag säga. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Lisebrevik ,
Åh, det så himla godt ut! 😃
emilievik.bloook.no