Off we go | Neste stopp Florida!

Hverdag, Reise

Teknisk sett neste stopp Amsterdam, også Florida!

Wii, avreisedag! Jeg er som et lite barn når vi reiser noen steder, jeg blir bare så gira. Nå er vi på god vei til Florida. Dette innlegget er forhåndsskrevet, for jeg kan garantere jeg ikke setter meg ned å blogger klokken 2 om natten. Er trygt å si vi har vært oppe ganske lenge allerede. Hvis vi ikke tar helt feil nå, så er vi vel på Schiphol (måtte Google det, var ikke et ord i ordforrådet mitt) flyplassen i Amsterdam. Også hopper vi på flyet videre i 2-3 tiden. En 10 timer og 20 minutter lang flytur, rekker å se ganske mange filmer da! Jeg elsker de lengre flyene slik som fra Amsterdam til Florida, for jeg får virkelig tid til å slappe av, og nyte noen filmer. Korte flyturer er så stress, rekker jo ingenting haha!

Blir muligens litt stille fra meg på kommentar-fronten de neste par dagene, med reisen og slikt (i og med at Nouw ikke fungerer på mobilen min!), men jeg har et par innlegg som blir forhåndspublisert. Ellers kan dere titte innom @arielsamdahl på Instagram, for der kommer jeg til å være litt mere!

Disse fantastiske bildene ble tatt på forrige USA reisen, så jeg tenkte å legge de med her, for å vise at vi virkelig reiser med stil! Litt sarkasme der muligens. Jeg og Amanda har kommet fram til en genial måte å sove når vi reiser: Amanda ligger på fanget mitt, også ligger jeg med hodet på ryggen hennes. Fungerer ganske bra spør du meg, for det er rett og slett umulig å sove sittende rett opp og ned!

Liker

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Nu blir man ju inte bara lite avis! LOVA att ha det bäst!! kram fina <3nouw.com/matildaberlin
ArielC
ArielC,
Det skal jeg! Tusen takk 💛💛nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Åhhhh!!! Sååå himla kul ❤️ nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229