Ny stat, rød kropp, og sand mellom puppene

Reise

En ny stat krysset av på listen.

En strandtur senere.

Og en veldig, veldig rød og sandete kropp.

Altså, jeg hadde på solkrem, men denne solen overasker meg hver gang. Var ikke noe lenge i solen heller, men vips var kroppen min veldig passende for 4th of July. Det eneste som mangler er litt blåfarge! Og ja, vi var på stranden i går og jeg er fortsatt sandete. Hvorfor tenker dere kanskje (ingen:..., absolutt ingen:..., Ariel: dere lurer sikkert på hvorfor jeg er sandete!), svaret er at jeg har ikke tålmodighet til å være bakerst i en dusj-kø med 4 personer framfor meg. 4 personer framfor meg som alle skal i 1 dusj, med en ikke så stor varmtvanntank. Så da tenker jeg at det bare får være, for vi skal jo tross alt på en ny strand i morgen.

Åja, glemte å si hvor vi var, my bad! Vi dro til Hilton Head Island i South-Carolina. Er vel rimelig greit at du ikke greier å være så lenge på stranden i slike varme stater, for vi måtte flykte fra stormen. Det var litt av en innholdsrik dag altså, med torden, lyn og regn, fyrverkeri, og det jeg misstenker er en skogbrann. Store deler av kjøreturen tilbake til Savannah igjen (nesten 1 time), var det skikkelig mørkt og "tåkete" ute, også luktet det som om noen hadde satt fyr på nese-hårene mine med en gang vi gikk ut av bilen.

HAPPY 4TH OF JULY (eller 5. fordi jeg er treg)!

​Har desverre ikke så interessante bilder fra dagen, fordi kameraet mitt bestemte seg for å være en liten drittsekk, og fikk en kondensflekk på innsiden! Det skjerpet seg etterpå, men jeg er litt redd for å ta det i nærheten av vann om det er en mulighet for at det kan slippe inn. Det må jeg definitivt få testet før dykkingen!

Liker