Mitt beste sparetips - DIY spareramme

Kreativitet

Jeg kan umulig være den eneste der ute som ikke liker å spare kun på konto? Jeg gjør det med noen tinger, men til for eksempel ferier er det jo så mye mere motiverende å se hvor mye jeg har spart! Eller å se hva jeg sparer til. Jeg har noen ting jeg sparer til nå, så da har jeg to forskjellige sparebokser jeg ville vise dere. Begge er veldig lette å lage, men det store rammen er min soleklare favoritt.

Spareramme:

Til denne sparerammen har vi kjøpt en dyp ramme (mest sannsynlig fra Ikea) og skjært et hull i toppen, for å legge inn pengene. Dette gjorde jeg ikke selv, da rammen ble laget for en god stund siden, men tror jeg hadde klart det helt greit om jeg skulle laget meg en ny nå! Slike rammer har også en papplate bak, som kan tas ut, både for å pynte slik jeg gjorde, og for å ta ut alle pengene på slutten. Jeg tok ut papplaten, og limte på noen av mine favorittbilder fra tidligere turer til denne destinasjonen, og et par inspobilder fra Pinterest! Også har vi klistret på vinyl med reisemålet skrevet på, men klistremerker funker også!

Spareboks:

Denne er ekstrem enkel, her har jeg egentlig bare tatt en krukke og pyntet den! Jeg har en liten krukke med skrulokk, som jeg har skrevet sparemålet på, også har krukken blitt pynter med teksten "This heart og mine was made to travel the world". Teksten kan enten skrives ut på nettet, eller klippes ut fra et blad. Denne krukken fant jeg først fram i går, for nå er det på tide å spare til en ny Skottland tur, har jo gått hele 4 måneder siden sist nå.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229