Mine favoritt dykkeplasser i verden

Dykking & Fridykking

Jeg har ikke dykket på så mange forskjellige steder enda, men nok til at jeg har mine favoritter! Så jeg tenkte å dele mine topp 3 dykkesteder/dykketurer som jeg har vært på, også når jeg har dykket på litt flere steder i framtiden, blir det spennende å se om listen er den samme.

1 Clearwater, Florida

Er vel ingen som er overasket over at dette er en solid førsteplass hos meg! Her er ikke Clearwater i seg selv favoritten, men opplevelsene jeg har hatt mens jeg dykket der. I Clearwater har jeg opplevd 2 haidykk, både med en Nurse shark, og det siste dykket med masse Bull sharks og Black Tip sharks på en gang. Dette dykket tror jeg aldri kan toppes, med mindre jeg ser en hvithai da!

2 Tulamben, Bali

Både favorittdykk 2 og 3 er i Tulamben, men det er to forskjellige dykk! Det første dykket er på skipsvraket USS Liberty, fra andre verdenskrig. Her finner jeg ikke igjen bildene fra selve vraket, misstenker de er på gamle pc'en, men jeg legger med et bilder under her som er hentet fra Google! Dette vraket var skikkelig kult, for det var så stort. Vi fikk dykke både rundt, og inni vraket, og virkelig opplevd noe nytt!

Bildet til venstre er av vraket, hentet fra Google.

3 Tulamben, Bali

Dykk 2 i Tulamben var virkelig et unikt dykk! Folkene i Asia er veldig glade i statuer, som er overalt på land, og her hadde de sendt ned statuer under vann. Slik at vi fikk dykket rundt masse statuer! Dette var definitivt et type dykk jeg ikke tror du finner mange steder i verden.

Liker

Kommentarer

happyM
happyM,
Alltså wow vilka upplevelser!! ❤️nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Jaa! 💛💛nouw.com/arielc
Yasmine
Yasmine,
Så häftigt att dyka! Dock är jag livrädd för allt under vatten så jag tror inte att jag skulle klara det...! Kramwww.yasmissy.blogg.se
ArielC
ArielC,
Ja! Kan være litt vanskelig med dykking da ja 🙊😅nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229