Min everyday sminkelook

Skjønnhet

Hei dere!

Jeg tenkte å vise hvordan jeg gjør min veldig enkle hverdags sminke look nå. Jeg sier overhode ikke at dette er "rett" måte å sminke seg på, men dette er slik jeg gjør det! Jeg er ikke særlig flink på sminke selv, men denne lokken synes jeg er veldig lett å gjøre og den er veldig lett og både style opp og ned. Litt winged liner, litt glitterskygge på øyelokket og en leppestift så er den klar for det meste. Sminken sitter også utrolig godt! Alle produktene jeg har brukt på denne looken ser dere lengre ned i innlegget.

Step 1

Jeg bruker kun primer når jeg har mye urenheter i huden, og siden huden min er ganske fin nå bruker jeg kun fuktighetskrem før jeg sminker meg. Tenkte også det var viktig å slenge inn et bilde helt uten sminke, for selv om jeg liker å bruke sminke har jeg ingenting i mot å gå uten!

Step 2

For denne øyenskygge looken starter jeg med et veldig tynt lag foundation på øyelokket, etterfulgt av en lys nøytral farge over hele lokket.

Step 3

Jeg bruker her NYX Ultimates paletter, og siden det ikke står navn på fargene har jeg tatt bilder av de jeg bruker. Her bruker jeg en lys brun farge over hele lokket, og blender godt i kantene.

Step 4

Her bruker jeg en ganske mørk rødlig farge i creasen, starter med litt også pakker på med mere etterhvert.

Step 5 & 6

Her har jeg både ordnet hudsminken med foundation, concealer og pudder, og så har jeg fylt inn brynene med brow pomade og brow get på toppen.

Step 7

Her har jeg hatt på liquid highlighter og pudder highlighter, som ikke kommer så godt fram på dette bildet, også fullført looken med maskara!

Liker

Kommentarer