Miljøvennlig på reise

Redd verden litt, Reise

Vi har sett på endel ferievideoer fra tidligere reiser, og jeg blir så oppgitt over all engangs plastikken vi har brukt, kun fordi vi ikke var klar over hvor skadelig det var. Fordi vi ikke tenkte over at det var alternativer. Så i år er det slutt på det! Alle vi 5 har med oss disse posene med et sugerør, kniv, gaffel og skje, så nå er vi forberedt på lange dager i Disney uten engangs gafler til hvert måltid! Dette må være en av de letteste tingene å forandre på, så jeg håper virkelig flere gjør det også. Akkurat de posene vi har bestikket vårt i har mamma laget, så jeg kan ikke linke disse, men om dere søker på reusable straw bag/pouch så kommer det opp masse alternativer! Jeg tror bestikket og sugerørene våre er fra Ebay, men det er mange forskjellige nettsider som selger disse (men Ebay er det billigste valget så vidt jeg kan se)!

Jeg kan si nå etter de dagene vi har hatt i Disney, at dette er det smarteste jeg har pakket med meg! Jeg har fått brukt det utallige ganger, spart miljøet for mye plast, også er det utrolig mye bedre å spise av! Kunne ikke anbefalt dette mere, er utrolig smart, og så lett å ha med seg! Også kan vi snakke om hvor mye bedre en hver drikke blir med metall-sugerør? Aldri mere plast-sugerør etter dette altså!

Liker

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så fyndigt med träbestick! Hundra gånger bättre än plast som bara går av 🙈 Har börjat tänkt mer och mer på att inte använda engångssugrör + plastlock när jag äter på snabbmatsrestaurang. De gånger jag kan välja själv brukar det bara bli pappersmuggen. Allt tack vare att jag blivit inspirerad av dig Ariel 🥰 Stor kram till dig ända borti Florida ❤️
nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Ja! Er så mye bedre, både for smaken og miljøet! Anbefaler deg sterkt å prøve 😁😁
nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Åh det här är verkligen sååå galet bra!!! Kram <3
nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
linndossing
linndossing,
Så himla bra och smart! Kram
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så smart och fint!
nouw.com/celinelundqvists
ArielC
ArielC,
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Du är verkligen så fantastisk! Tack för tips,kramar <33
nouw.com/juliavnmelin
ArielC
ArielC,
Hilma
Hilma,
Åh så himla smart! Och mycket bättre än plastbestick ju! <33
nouw.com/hilma
ArielC
ArielC,
Det er det så absolutt 💛
nouw.com/arielc
IP: 2a01:4f8:140:21ef::2