Makeup Mekka Haul | PILLOW TALK

New in, Skjønnhet

God morgen ⛅

Innlegget kommer til å bli forhåndspublisert, så det var en mental note til meg selv om å poste innlegget om morgenen, haha! Jeg la nylig inn et par bestillinger fra Makeup Mekka, og tenkte å vise dere hva jeg skaffet! Dette er faktisk handlet i 3 forskjellige runder, så la meg forklare! Her om dagen hadde Makeup Mekka 50% avslag på alle ordinære priser, og gratis gave til alle som handlet. Jeg hadde planlagt å bestille fra Makeup Mekka en god stund, men jeg forsøker alltid å vente til en av tilbudene/kampanjene deres, som ofte kommer! Jeg hadde et noen ting på handlelisten denne gangen, inkludert et svart hårbånd (til å bruke når jeg gjør hudpleien/sminken, eller bare som hårbånd). Overraskende nok, ble min gratis gave også et svart hårbånd! Den samme kvelden kom jeg på at jeg glemte det viktigste! Jeg har trengt nye/flere øyenskygge-koster en stund nå, og det glemte jeg selvfølgelig av. Så jeg la inn enda en bestilling på sminkekostene, og en ekstra lip mask med det samme. Kostene kostet original 200,- og jeg fikk de for 100,- så det var ikke en dårlig deal! Overraskende nok, var denne gaven et rosa hårbånd!

Jeg la inn en ny bestilling et par dager senere, dagen de slapp Pillow talk kolleksjonen! Hadde veldig lyst på det palette, så da ble det enda en bestilling. Jeg kjøpte på en ny maskara også, da dette er en av favorittene mine. Favoritten kjøpte jeg på Primark i fjor, så den får jeg ikke tak i igjen, så da får det bli denne. Jeg kjøpte også med en av deres 100,- surprise poser, med en verdi på over 400,- da det virket som de var utgående, og jeg ville teste. Har planer om å vise hva som var i posen, og lage en review snart!

Kostsettet har jeg allerede testet, og er veldig fornøyd med hvordan kostene var å bruke hittil!

Lip masken er den beste leppe masken jeg har prøvd, den er så behagelig og fuktiggivende! Lip glazen er også veldig fuktiggivende for leppene, og veldig god! Den har ikke i nærheten av så mye farge som det ser ut som da. Rude lips i fargen Mamasita har jeg ikke fått testet enda!

Soft Dewy foundation, som desverre er aaaalt for mørk! Jeg har fargen Café au Lait som er den tredje lyseste, og den er nok også alt for mørk når jeg har litt farge om sommeren. Hadde så lyst å prøve denne foundationen, men fargen som er lysere tror jeg fortsatt vil være for mørk, og den lyseste er jo hvit! Haha, jeg er kanskje vampyr-hvit, men ikke spøkelse-hvit! Bare vær obs på det hvis dere bestiller, fargen er mye mørkere i virkeligheten enn den ser ut som på nettsiden!

Her er Pillow Talk palette som nettopp ble lansert! Har planer om å lage looks og dele med dere snart! Har lekt litt med det allerede, og er veldig fornøyd hittil. I'm yours, no refund kom frem kjempesterkt over litt concealer. Innlegg kommer snart!

Jeg har hatt så lyst på en piercing i mitt andre øret (som bare har en øredobb, ikke en daith), men siden jeg bare somler og finner på andre ting, skaffet jeg denne ear cuffen i mellomtiden. Viste den frem på daith-øret, men den er for å gjøre kjedelig-øret litt mindre kjedelig, hehe. Denne sitter veldig godt på, og gjør ikke vondt, så jeg er veldig fornøyd!

Min favoritt brow gel!

En helt vanlig pakke med hårstrikk, den typen og størrelsen jeg liker, og alle mine hårbånd.

Kall meg gjerne dramatisk, men disse vippene ødela dagen min. Jeg har (desverre) allerede testet de, og det var de verste vippene jeg har prøvd. Jeg måtte bruke en halv tube lim (lim som jeg liker og bruker til vanlig), kun for å få de til å sitte på i 10 minutter, og da spratt de opp igjen. De ville ikke sitte på, og ville ikke bøye seg etter mine vipper. De ble helt bøyd og stygge bare av at jeg tok de på, og av at jeg tok de ut av esken de var limt fast i. Jeg har alltid hatt vipper som jeg bruker igjen og igjen i flere måneder, men disse havnet rett i søpla etter bare 3 timers bruk. Elsker Makeup Mekka til vanlig, men vil overhode ikke anbefale vipper herfra. Her er maskaraen, den er ikke like tragisk, hehe!

Surprise posen jeg kjøpte er ikke å finne i butikken lengere, men her er en lignende pose (ikke den samme!) Innlegg om innholdet kommer senere, men her er en sneak peak!

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Makeup Mekka har utrulig mykje fint til ein god pris, og det meste virker som å ha ein ok kvalitet!
Eg elsker lip masken, men kan ikkje fordra foundationene til MakeupMekka. Dei berre fungerer ikkje på meg og min hud...
Ellers så er eg veldig fornøyd med leppestifter, maskara, lipgloss og øyenskygge 😊

Så spennandemed suprise posen!
nouw.com/mariasinverden
feliciah
feliciah,
Åh, så kul att se vad du har köpt och vad pepp jag blev på att inköpa lite nytt smink! Rabatter och erbjudanden är ju det bästa 🙌🏻 Hoppas du får en fantastisk kväll fina fina Ariel ❤️ KRAM
nouw.com/feliciah
carroat
carroat,
Vad kul med massa nytt! 💕
nouw.com/carroat
Amanda (Swedish Passport),
Åh så kul med lite nytt! 😊
swedishpassport.com
celinelundqvists
celinelundqvists,
Svarta hårband är numera det absolut bästa jag vet!
nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,

Åhhh vad kul med nytt!!!! Älskar att få hem paket hihi ❤️ Stor kram fina du ❤️

nouw.com/happym
Emmaengstrom
Emmaengstrom,

Åhh det finns knappast något roligare än smink!! Paletten är ju SÅ vacker <3

nouw.com/emmaengstrom