Makeup Mekka haul + first impression

Contains affiliate linksNew in

Makeup Mekka er en av mine favoritt steder å kjøpe sminke, de har utrolig mye bra til helt fantastiske priser. Jeg klikket hjem noen få produkter på salg tidligere, og fikk sjansen til å teste ut noen av produktene i dag. Pudder foundationen er jeg kjempe imponert over, den funket kjempebra, og kunne ikke vært mere lettvint. Foundation er steget jeg liker minst med å sminke meg, så i dag hadde jeg på denne pudder foundationen og litt concealer, også var jeg ferdig! Testet også ut eye top coat over en annen øyenkygge, og en liquid lipstick. Denne var det bilde av på nettsiden, men som en helt annen farge, og dette fant jeg heldigvis ut av i reviwene på siden. Så jeg kjøpte den fult vitende over at fargen ikke matchet bildet på siden, men at den var litt mere brun, og ble veldig fornøyd! Dette burde de forandre på siden, for jeg skjønner at folk blir missfornøyd når fargen ikke stemmer overens med det du mottar!

Jeg vet virkelig ikke hva det er med disse bildene, men jeg synes ikke jeg ligner på meg selv! Uvandt leppefarge muligens?

Liker

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Tycker du är så himla vacker Ariel, med eller utan smink 😍 Läppfärgen passade dig ju alldeles utmärkt 👌🏻💕 KRAM!nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Åå tusen takk! Du er fantastisk ❤❤nouw.com/arielc
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Naturlig og fin 😘nouw.com/norsketankeridanmark
ArielC
ArielC,
Tusen takk 😁💕nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229