Let's have a spa day

Contains affiliate linksHverdag, Skjønnhet

Hei og god jul dere! Jeg kan ikke tro at det er julaften allerede, føles som om Desember startet for bare et par dager siden. Tiden går så utrolig fort. Kommer jo til å være 2019 før jeg vet ordet av det! Selv om det føles som om tiden går for fort tok jeg og Amanda oss tiden til å ta en liten spa-dag i går. Jeg elsker ansiktsmasker og alt som har med skin care å gjør, får huden til å føles såå god etterpå! Masken jeg har på meg er mask og magnaminty fra Lush, og jeg greier virkelig ikke å uttale det navnet. Elsker masken, ansiktet mitt føles kjempegodt ut etter den, men hvordan i alle dager sies det ordet?

Hva skal dere gjøre i dag? Jeg skal kose meg hjemme med familien og spise fra julestrømpen og se Donald Duck og vennene (blir ikke jul uten!), også får vi besøk litt senere og skal kose oss med ribbe.

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Så koselig! Julaften er til for å kose seg ekstra, så litt selvpleie er på sin plass 😃 Sitter å venter på Donald og vennene hans selv, haha 😃 Ha en kjempefin julaften <3nouw.com/coconuttie
ArielC
ArielC,
Jaa så absolutt! Tusen takk, ha en kjempefin julaften selv! 💕nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229