Let's do this curly girl thing

Skjønnhet

Fjerde Desember

Håret mitt er definitivt bølgete, og jeg lurer på om det skjuler seg noen ordentlige krøller der inne også. Har hørt så mye om curly girl metoden den siste tiden, men det er så mye å sette seg inn i at jeg ga opp før jeg begynte. Jeg har også fulgt så mange amerikanere som snakker om curly girl metoden, og alle produktene de snakker om er rett og slett ikke å finne her. Jeg kom nylig over denne serien Normal selger, hvor alle produktene er curly girl approved! De har også gjort det veldig enkelt, med nummer på produktene etter hvordan rekkefølge de skal påføres i, og i tillegg finner du en detaljert guide på Normal's nettside. Jeg bestemte meg for å gi dette en sjanse, og kjøpte med meg alle produktene!

Håret mitt har vært utrolig flokete, frizzy, og ekkelt ganske lenge faktisk, noe som får meg til å tro jeg bruker feil produkter. Jeg har prøvd litt forskjellig men uten hell, men dette kan rett og slett være fordi ingen av produktene var curly girl approved, som kan ha gjort ting verre. Jeg har bestemt meg for å teste curly girl produkter en stund nå, for å se om dette utgjør en forskjell! Jeg vet det kan ta tid før en eventuell forskjell vises, men jeg kan innrømme at etter en vask kjentes håret mitt utrolig mye bedre ut. Håret mitt føltes så mye sunnere ut, det var mindre frizzy, og håret mitt var så bølgete og fint.

Dette var bare en vask, så det kan være tilfeldig, eller så kan det være gode nyheter! Skal oppdatere underveis! Startdato: 02/12/2020.

Håret mitt før.

Liker

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Men wow, dom här sakerna har jag inte testat. Aldrig ens hört om dom, dom verkar spännande <3

nouw.com/hilma
malinkirstine
malinkirstine,

Så fin du är!!!! Wow <3

nouw.com/malinkirstine
mariasinverden
mariasinverden,
Johannna
Johannna,

Åh, aldrig hört om de produkterna, spännande. Superfin är du också <3

nouw.com/johannna
theresebraathen
theresebraathen,

Så spennende! 😊 Blir spennende å høre hvordan dette funker, kanskje det er noe jeg kan anbefale til mamma etterhvert! 😃 Hun har frizzy og curly hår 😃

nouw.com/theresebraathen
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Men alltså du är alltid så himla fin vännen! Älskar när du bjuder på dian olika sminkningar också, så roligt verkligen! Dom här sakerna har jag faktiskt aldrig provat. Dock så såg designen på dom så lockande ut, gillade verkligen den! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr