Let's do some Loco shopping

Vi hadde noen små ærend å gjøre her om dagen, også oppdaget vi at Loco har en butikk i Trondheim. Jeg vet ikke om dette var common knowledge, men jeg viste det ikke! Så da måtte vi selvfølgelig innom å plukke med et par ting. Vi prøver å kjøpe veldig lite nå, sånn at vi skal ha masse penger til Target om noen uker, men det ble en liten haul!

Badebomber

Jeg elsker å bade med badebomber, og det gjør resten av familien også! Eller kanskje ikke pappa? Nesten hele familien hvertfall. Vi plukket med en hver fra Loco for å teste. Jeg har ikke brukt min enda (trust me, kommer bilder av det når den tid kommer), men jeg kan derimot si at den med "sjokolade" ikke anbefales, for det ser ikke appetittlig ut med et badekar fylt med brune saker. Resten ser ganske safe ut da!

Mini fluorskylling

Til reisen! Jeg har aldri tannkost i håndbagasjen fordi jeg pusser ikke tennene på fly-doer og slikt (jeg er der i maks 2 sekunder), men denne virker helt genial for en reise! Er så godt å friske opp litt på en lang reise, så da ble disse med.

Ansiktsmaske og fot "maske"

Disse er mamma sine, tror dere hun begynner å bli litt ivrig på Formulas produkter eller? Ansiktsmasken er Formula sin! Prøver å få hele familien min til å bli team Formula, og det fungerer fint så langt!

Crazy scented dusjsåpe

Denne lukten var helt syk(t god), så vi kjøpte med noen for å teste. Jeg er virkelig en sucker for dusjsåper som lukter friskt, godt, og en smule spesielt.

Liker

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men hur söta badbomber?! Roliga saker och älskar hauls, så kul! Kram <3nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
De var kjempesøte! Elsker hauls selv, så er glad du liker de også 😁nouw.com/arielc
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh vad jag önskar att vi hade badkar här hemma så man kunde ha badbomer, de är ju så himla roliga att ha! 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
ArielC
ArielC,
Ja! Badekar er så fine å ha 😍nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229