Læreren min nekter å gi meg sluttkarakter.

Kronisk syk, Personlig

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne dette innlegget en gang, for jeg er så sint. Hver eneste matte time dette året har vært en kamp, og nå helt på slutten av skoleåret, har jeg fått vite at alt var bortkastet. Hver dag jeg måtte proppe i meg medisiner for å komme på skolen, hver eneste time jeg har hatt nesen i matteboken, og endt opp med migrene etterpå. Absolutt alt, var bortkastet. Alt dette på grunn av en lærer. Jeg skal ikke nevne noen navn eller noe slik, men dette er kun for å beskytte meg selv, for jeg kunne ikke brydd meg mindre om denne læreren.

På grunn av sykdommen min har jeg hatt veldig vanskelig for å konsentrere meg, løse oppgaver, huske det jeg har lest, lest og slikt hele året. Hele året har vært utrolig vanskelig på grunn av dette, men jeg har prøvd så hardt jeg har fått til. Jeg har derfor fått veldig dårlige karakterere (jeg vet faktisk ikke om dette er bare meg, eller om dette også har med læreren å gjøre, for hun har ikke gitt tilbake prøvene mine). Jeg har vist siden jul at jeg ikke kommer til å stå matte, og få denne studiekompetansen jeg har jobbet for hver dag i 11 år. Likevel, dro jeg til timene og møtte til prøvene, for jeg fikk vite at jeg hadde rettigheter om jeg fikk karakteren 1 i det minste. Det er jo overhode ikke å strekke seg for langt, det er ikke ståkarakter en gang, likevel nekter læreren min å gi meg dette. Etter alt dette får jeg ikke 1 engang, jeg får ikke vurdert. Alt jeg har jobbet for dette året, for ingenting. Hvis planen aldri var å gi meg en karakter, kunne jeg i det minste fått vite dette litt tidligere, slik at jeg ikke brukte energien min på dette.

Jeg er så lei, at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. Ikke fordi jeg stryker i matte, for det har jeg innfunnet meg meg siden jul, men fordi læreren min slipper unna med å behandle meg slik. Det er faktisk ikke bare meg en gang, ei venninne i klassen som sliter med det jeg gjør, har blitt møtt på akkurat den samme måten av denne læreren, og sitter igjen uten vurdering.

Jeg har like høyt fravær i alle fagene, så hvorfor er det grunn nok til å ikke gi meg karakter i matte i det hele tatt, men jeg har fått 4-5 i andre fag?

Dette er den samme læreren som prøvde å henge meg ut framfor hele klassen, da jeg strøk på en prøve tidligere her. Jeg hadde øvd så mye jeg bare kunne i en uke i strekk, men hadde migrene da prøvedagen kom, og derfor husket jeg ikke det jeg hadde øvd på. Derfor mente læreren at hun hadde grunn nok til å si høyt at "hadde du bare orket å gjort arbeidet hadde du lett stått på prøven". Jeg har gjentatte ganger prøvd å forklart situasjonen, men det er som å snakke til en vegg.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for hun kan ikke slippe unna med dette! Likevel har jeg ikke så mye skriftlig bevis, for hun har passet på å tatt det meste muntlig hele året. Jeg prøvde etter jul å ta ting skriftlig, slik at jeg skulle ha bevis om dette fortsatte, men alle svarene jeg fikk var at dette måtte tas muntlig. Jeg vet ikke om det hjelper å sende brev til skolen, eller hva jeg skal gjøre. Det eneste jeg vet er at når vi er 2 i samme klassen som plutselig blir behandlet slik, som ikke har disse opplevelsene med andre lærere, er det overhode ikke greit. Jeg har prøvd å snakket med mattelæreren, jeg har prøvd å snakke med kontaktlæreren, og jeg har prøvd å snakke med rådgiveren i løpet av året, men ingen hører.

Tidligere har jeg kun hatt gode opplevelser på KVT, men dette gjør at jeg sitter igjen med en skikkelig dårlig følelse. Jeg skal aldri tilbake til den skolen igjen, selv om det er utrolig kjipt at en dårlig lærer skal overdøve alle de gode opplevelsene jeg hadde tidligere. Dette skoleåret har vært helt forferdelig, på så mange måter, så uansett hva som skjer med dette skal jeg gå ut av skolen og aldri komme tilbake.

Liker

Kommentarer

fridashage
fridashage,
Dette var utrolig trist å lese 😥😠 jeg hadde sendt klage til skolen og fått hun andre til å gjøre det samme. Dessverre er det slikt at noen ikke skulle ha vært lærer. En god lærer legger til rette for at elevene skal klare å i det minste stå i faget. Jeg har aldri likt skolen selv om jeg har hatt relativt enkelt for meg. Jeg endte med å lese mange fag på distanse, noe som fungerte veldig fint for meg. Jeg ønsker deg masse lykke til og håper ting løser seg på en eller annen måte ❤nouw.com/fridashage
ArielC
ArielC,
Vi skal klage! Har alltid opplevd at lærerne vil legge til rette slik at jeg kan stå i fagene, men akkurat hun her har hatt noe i mot meg helt fra starten, og det vises så tydelig når slikt skjer. Tusen takk for støtte Frida 💛nouw.com/arielc
Yasmine
Yasmine,
Nej så otroligt tråkigt! Hoppas verkligen att det löser sig för dig! <3 Kram yasmissy.blogg.se
ArielC
ArielC,
Det håper jeg også 💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229