Klar for hyttetur!

Hverdag

Skal sies at jeg og mamma virkelig har stått på de siste dagene for å forberede til hytteturen! Jeg og Amanda blir borte i 10 dager, også skal pappa og Neo være på hytten den første natten, for Neo har aldri overnattet på hytten før. Jeg og Amanda har ikke muligheten til å dra på butikken når vi er der (for jeg har ikke førekortet enda, er litt treg I know), så nå har vi handlet inn og pakket mat til 10 dager. Det er mye mat! I tillegg så er det ikke innlagt vann, så vi må også pakke nok vann til 10 dager! Det er vann til å drikke, vann til å lage mat, vann til å vaske hendene og vann til å vaske opp. Har allerede gitt opp tanken på å vaske håret, får overleve med snø bading og tørrsjampo!

Jeg lurer på hvordan vi skal få plass til alt i bilen jeg. Var ikke mye plass til overs sist gang, når vi bare var en helg! For å ikke nevne må vi pakke tykke ting som parkas og andre vinterklær, håndduk, laken og dynetrekk. Så ja, litt pakking blir det.

Ja vi har marshmallows. Ja vi har sjokolade. Ja vi har ostepop. Men vi har også salat! Til mitt forsvar holder sjokolade seg mye lengre uten å bli dårlig, salaten er jo dårlig før Mandag. Så her har vi tenkt smart! Pluss at hvem vil ha sunn mat på hyttetur? Galskap spør du meg.

Liker

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Härligt! Håller helt med om salladen, högst onödig 😉 Hoppas ni får det underbart på er stugtur nu 🏡❤️nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Yess, godt vi er enige! Tusen takk 💛nouw.com/arielc
theresebraathen
theresebraathen,
Du må kose deg kjempe masse i vinterferien og på hytten! 😊 Man skal kose seg når man er på tur, så nyt sjokoladen med god samvittighet søte du <3 nouw.com/theresebraathen
ArielC
ArielC,
Tusen takk! Det skal vi 💛💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229