Jeg sydde meg et nytt skjørt | Hjemmesydd OOTD

Antrekk, Søm og greier

Jeg kjøpte stoffet i i slutten av våren/begynnelsen av sommeren hos Abby's, og hadde planer om å sy meg et sommerskjørt. Vel, litt prokrastinering senere, og skjørtet ble ferdig 19. August. Hadde et sommerskjørt i hele 3 dager, og nå er det et høstskjørt! Er jo minst like pent, og anvendelig om høsten, synes bare det er komisk at jeg prokrastinerte dette hele sommeren, også tok skjørtet kanskje totalt 2 timer å lage. Har jeg lært til senere? Mest sannsynlig, nei.

Uansett, jeg er veldig fornøyd med mitt nye skjørt, og dette kommer til å bli meget mye brukt fremover! Har bare laget halvsirkelskjørt før, så ville prøve meg på helsirkel, og la meg bare si det gikk med veldig mye stoff. Synes likevel det var veldig verd det, for skjørtet er så fyldig og snurrete! Haha, er det tydelig at jeg ikke kan mote-snakk? Jeg elsker slike type skjørt, og synes det er så gøy når jeg får til slikt! Er meget fornøyd med mitt nye skjørt, for å si det sånn!

Mønsteret er Made by Runi sin everyday skirts!

Liker

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men wow vad du är grym på att göra kläder! Vilke talang! Det där blev ju verkligen hur snyggt som helst! Önskar så jag också var duktig på att göra kläder hihi. Älskar outfiten du satt ihop också! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
ArielC
ArielC,
Du er så god Sofia, tusen takk! 💛💛
nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Åhhhhhh vad fin ❤️❤️
nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
linndossing
linndossing,
Men gud så duktig du är!! Sååå fint <3
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,