Jeg flyttet bloggen

Hverdag

Hei!

Jeg har valgt å flytte bloggen min fra blogg.no til nouw nå, etter 7 år med blogging. Det har, som nevnt i min andre blogg, vært utrolig mange forandringer hos blogg.no i det siste, og det er ikke lengere en plattform jeg vil støtte. Derfor har jeg bestemt meg for å flytte bloggen til nouw, men fortsetter under samme navn. Gleder meg til en ny start og en ny platform, og har massevis at planer ut året og for året som kommer. Kommer nok til å ta litt tid å sette seg inn i en ny publiseringsløsning, og få overført alle innleggene mine, og der har det dukket opp noen problemer, men forhåpentligvis er det på plass snart! Har noen av dere flyttet blogg fra blogg.no til nouw? Det står nemlig at jeg må forandre blogg.no designet til et design kodene ikke lengre finnes til!

For dere som ikke har fulgt bloggen før, heter jeg Ariel (heter også Ariel om dere har fulgt bloggen før), er 19 år og bor i Trondheim. Jeg er veldig kreativ, og elsker alt som har med DIYs, maling, skriving og forskjellige crafts. Jeg liker også å reise, og det er noe dere kommer til å se masse av her! Både bilder fra tidligere ferier jeg ikke har rukket og delt, og for feriene som kommer i 2019. Jeg lever også med en kronisk sykdom, så litt mere personlige innlegg om slike ting finner dere også her. Håper dere velger å følge meg videre, eller følge om dere er nye!

Jeg jobber med å overføre mine gamle innlegg, så håper alt blir i orden der. Hvis det blir det finner dere mye om meg i de innleggene!


Liker