It's another haul!

New in

Jeg er egentlig på no buy akkurat nå, mens jeg venter på den skumle kredittkortregningen som inneholder fly og hotell til Skottland, men jeg hadde litt ekstra som var "unaccounted for" og fant ut at jeg kan unne meg selv de klesplaggene jeg desperat har trengt i en stund nå. Blant annet har jeg ikke en eneste bh som passer ordentlig, og tror alle jenter der ute kan kjenne seg igjen i hvor ille det er! Så jeg fant ut at det ble litt i lengste laget å vente til Target i sommer. Også var jeg på jakt etter et par jeans, men jeg tror Bik Bok har sluttet med den ene typen jeans jeg liker, som er å få tak i her! Den andre typen kan jeg få tak i.. i Oktober? Så med mindre Bik Bok får de inn igjen, blir det kjoler og joggebukse fram til høsten!

Speaking of kjole, Bik Bok hadde 3 for 100 på mange plagg nå, så jeg plukket med meg en kjole, en t-skjorte og et skjørt. Skjørtet er rundt kne lengde, som er mye lengre enn alle andre skjørtene mine, så jeg gleder meg til å prøve å style dette. Kjolen tenker jeg kanskje å style med en denim jakke når det blir varmere her, også med en hvit t-skjorte under på ferie. Bruker ikke å gjøre dette med stroppe/singlet kjoler, men har sett så mange som gjør det for tiden, så jeg må prøve!

Buksen jeg kjøpte er fra Cubus, og er sånn perfekt lett materiale. Har funnet ut at det ikke er en dårlig ide å ha med seg en veldig tynn bukse i bagasjen på ferie, så denne blir nok flittig brukt framover. Har også bestilt meg en jakke på salg, som kommer på bloggen når jeg får den, også blir det sikkert postet antrekksbilder med disse plaggene framover.

Bukse & Bh fra Cubus // Resten fra Bik Bok

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Så mye fint! 💛 De buksene fra Cubus er fantastiske 😁nouw.com/theresebraathen
ArielC
ArielC,
Ja, elsker de buksene! 😍😍nouw.com/arielc
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Så himla mycket fint!! Förstår verkligen att du är nöjd =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
ArielC
ArielC,
Veldig fornøyd 💛💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229