Innkjøp Fra Florida Mall

New in

Lokaltid i Florida 14.00

Hei gode mennesker 💛

I går ble det så vi tok turen innom Florida Mall, og selv om jeg ikke kjøpte mye, er jeg fornøyd med det jeg kjøpte! Jeg tok ingen bilder da vi var der, men jeg tenkte å vise innkjøpene mine. Vi dro også innom Walmart etterpå, der jeg plukket opp litt sminke, og mye snacks hihi. Tenkte å vise hva slags snacks jeg liker å kjøpe her senere, men jeg skal definitivt ikke ha et innlegg hver gang jeg handler snacks, det hadde blitt endel!

Det første jeg kjøpte var et gult tyll skjørt (det er tyll ikke tull, ikke sant?) fra Charlotte Russe. Jeg bare elsker slike store, lange kjørt for tiden. Dessverre kommer nok ikke dette til å bli brukt her nede, da det er alt for varmt til Florida varmen. Men jeg kommer nok til å få mye bruk ut av det senere!

Fra Lush plukket jeg med en sitron shampoo bar, og en bubble bar som lukter tutti frutti. Denne bubble baren så jeg i en YouTube video for en stund siden, og fikk så lyst på den, fordi den rett og slett hørtes himmelsk ut. Himmelsk luktet den definitivt. Også er den så stor, og myk, at den lett kan deles i 4, for å få flere deilige boblebad!

Det neste jeg plukket opp var et par Nike joggesko fra Dick's Sporting Goods, da mine desverre er hakket for små. Planen var å for første gang kjøpe Adidas sko i steden for Nike som jeg alltid har, og jeg skulle da kjøpe de populære hvite og svarte som omtrent alle har. Den planen gikk jeg vekk fra etter å ha prøvd utallige forskjellige størrelser, og ingen var gode å ha på. De var faktisk vonde, etter bare et par sekunder, fordi deler av skoen var for trang, og deler av skoen var for løs. I tillegg var de utrolig harde. Hvordan i alle dager greier folk å gå med de skoene? Uansett, jeg kommer nok til å holde meg hos Nike, og deres myke og komfortable sko fra nå av.

Det siste jeg plukket opp var litt sminke fra Walmart. Jeg kjøpte Covergirl Outlast All-Day Foundation, som er min all time favoritt! Jeg plukket også opp to ting jeg aldri har prøvd før, Rimmel sin primer, og Maybelline Volume Express maskara i vannfast. Disse kjøpte jeg fordi jeg håper, og har lest, at de holder sminken mye bedre i Florida temperaturer. Foundationen gjør hvertfall det, den er min soleklare favoritt!

Liker

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så mycket fint du fick tag i Ariel! ❤️ Den där bubbelbaren önskar jag att man hade kunnat lukta på här genom skärmen, låter alldeles ljuvlig! Åh, håller nog med dig om att Nikes skor är mer bekväma än Adidas, bäst att hålla fast vid det man trivs i. Inte sant? 😉 Kram 💕nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Ah, hadde vært så fint om jeg kunne vist lukten gjennom skjermen! Og er helt enig, best å holde fast i det man liker 💛nouw.com/arielc
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
ÄLSKAR din kjol<3nouw.com/juliavnmelin
ArielC
ArielC,
Tusen takk 😁nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229