Influensa eller Corona?

Hverdag

God formiddag ⛅

Jeg føler meg rimelig dårlig i dag, håper dere ikke gjør det! Lillebror tok med seg sykdom hjem fra skolen før helgen, og utover Mandagen begynte jeg å bli dårlig selv. Jeg er rimelig sikker på at det bare er influensa/en kraftig forkjølelse, men hvis jeg ikke blir bedre innen noen dager burde jeg nok teste meg for å være sikker. Krysser fingrene for at det går raskt over, slik at jeg slipper det! Jeg har vært borti så mange forskjellige tester igjennom årene jeg har vært inn og ut av sykehuset, men å få en pinne stappet langt bak i halsen/nesen er noe av det Jeg jeg missliker høyest. Ville mye heller tatt en blodprøve!

Jeg hadde egentlig mitt første NAV møte (ikke over telefon) på Fredag, men det har jeg allerede måtte avlyst. La meg bare fortelle dere at det er dritskummelt å avlyse et NAV møte! Når jeg fikk innkallingen til møtet sto det skrevet å ikke møte opp til avtalte aktiviteter kan føre til at inntekten blir stoppet eller pauset, så jeg var livredd for at en liten forkjølelse skulle ha så stor innvirkning på fremtiden min. Det gikk helt fint altså, og jeg fikk ikke noen problemer på grunn av det, så krisen ble avverget! Møtet ble gjort om til en videosamtale i steden, så da kan jeg møte opp og holde meg i karantene samtidig.

Jeg rakk heldigvis å hente det nye Switch spillet mitt før jeg ble syk, så jeg har fått spilt masse Super Mario! Jeg kjøpte meg endelig en Nintendo Switch i Juni (den kom i Juni, jeg kjøpte den mange uker tidligere), etter å ha tenkt grundig gjennom om det var verd det (det var det!). Jeg kjøpte bare med Animal Crossing først, også ga jeg meg selv tillatelse til å kjøpe et spill til når jeg ville. Jeg vil jo ha flere etterhvert, men jeg føler to spill å bytte på er en fin start! Flere står på ønskelisten min til bursdag og jul, men jeg er veldig fornøyd med de to jeg har nå hvertfall. Det er trygt å si jeg har spilt ganske mange timer etter jeg ble syk!

Liker

Kommentarer

SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
God bedring 😊
nouw.com/siljekjenslevar
ArielC
ArielC,
Tusen takk 💓
nouw.com/arielc
feliciah
feliciah,
Usch då! Hoppas du blir frisk snabbt och känner dig piggare snart fina fina Ariel 💕 Krys på dig, stor kram!
nouw.com/feliciah
ArielC
ArielC,
Tusen takk Felicia 💓
nouw.com/arielc
hilmak
hilmak,
Så jobbigt! Hoppas du mår bättre snart!! ❤️
nouw.com/hilmak
cesiliegm
cesiliegm,
Så bra det ordnet seg med Nav! Skjønner godt at du ble engstelig. Trenger ikke miste økonomien oppe i det hele. 😊 Ønsker deg god bedring! Ser ut som du har noe gøy å fylle litt av tiden med i hvert fall. 🤩
nouw.com/cesiliegm
ArielC
ArielC,
Tusen takk, er heldigvis på bedringens veg nå 💞 Har hatt det veldig gøy med Switchen de siste dagene, kan inrømme det 😂
nouw.com/arielc
carroat
carroat,
Krya på dig gumman! 💕
nouw.com/carroat
ArielC
ArielC,