If I Stay | Bok anbefaling

Anbefalinger

I dag har jeg en sneaky liten bok anbefaling å dele! Jeg leste denne for ganske lenge siden nå, men det er fortsatt en bok jeg tenker på meg jevne mellomrom. Boken i seg selv er veldig overkommelig, det er skrevet lett, og boken er ikke så lang.

Temaet i boken, derimot, er veldig tøft. Dette er en slik bok som setter alt i perspektiv, og får deg til å tenke. Boken er skrevet utrolig bra, og får deg til å føle alt hovedpersonen, Mia gjør. I boken følger vi Mia, som lever et helt vanlig liv, fram til hun og familien havner i en bilulykke som forandrer alt. I ulykken havner Mia i koma, og i mesteparten av boken etter det er Mia "utenfor" kroppen, og får med seg alt som skjer. Uten å spoile hva som skjer, kan jeg si at mens Mia er i koma har hun valget mellom å dø, og å komme tilbake og leve igjen, og gjennom boken følger vi hennes tankegang, mens hun prøver å bestemme seg for hva hun vil gjøre. Boken er skrevet slik at du føler det hun føler, og den er veldig tøff på den måten. Hele livet til Mia ble forandret i ulykken, og hun prøver å finne ut om det er verd å komme tilbake.

Dette er en bok som jeg slukte med en gang, det er rett og slett umulig å legge den fra seg. Dette er en en bok jeg sterkt vil anbefale å lese, men hva enn du gjør, ikke les den på bussen, flyet, eller andre offentlige steder! Jeg gråt gjennom 98% av boken, så ja, ikke les den rundt andre. Men jeg vil virkelig anbefale den, for den setter alt i perspektiv.

Denne boken er også blitt en film nå, som er akkurat like trist som boken. Jeg legger med trailer for filmen (og boken egentlig) under her, men vær klar over at det er noen spoilere her!

Liker

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Gud vad jag grät till den boken alltså!nouw.com/celinelundqvists
ArielC
ArielC,
Meg også! 😥nouw.com/arielc
Vestfrøken
Vestfrøken,
Jeg gråt nesten bare at traileren, vet nesten ikke om jeg hadde klart den der altså. Men takk for tips!
ArielC
ArielC,
Gråtefilm er det definitivt! Men den er likevel så bra 💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229