Hvordan kjøpe smågodt: 2020 edition

Hverdag

Steg 1: sprit hendene

Steg 2: ta på munnbind

Steg 3: sprit hendene

Steg 3: ta på hansker

God morgen! Er dere klare for nok en fantastisk Corona dag? Nei.

Jeg tror vi kan trenge litt smågodt for å komme oss gjennom, men du må modellere ditt beste Corona antrekk før du får nærme deg smågodt hyllene! Jeg kan ikke annet en å le når jeg ser disse bildene, for er det ikke bare 2020 i et nøtteskall? "Å, du vil ha litt smågodt til å overleve lockdown? Da må du huske håndsprit og hansker før du i det hele tatt får lov å nærme deg!".. Munnbind skader heller ikke! Jeg bruker munnbind hver gang jeg drar noen steder nå, men det er enda ikke et påbud her. Det ga likevel litt ~spice~ til situasjonen. Ikke bare måtte jeg sprite hendene, men jeg måtte også ha på hansker før jeg i det hele tatt fikk ta på skjeen som skulle røre godteriet!

Kommer fortsatt ikke over at på denne tiden i fjor, ante vi virkelig ikke hva som lå fremfor oss! Munnbind, hansker, og håndvask og håndsprit til tusen ble raskt en vanlig hverdag, og til og med en tur til butikken krever noen ekstra forhåndsregler. Jeg lurer på hvor lenge etter Corona disse vanene kommer til å sitte igjen. Kommer vi noen gang til å plukke smågodt eller ta bussen slik som før igjen? Jeg går ut i fra at det er et etter Corona, men her og nå føles det som om vi ikke kommer dit med det første.

De fleste Corona relaterte innleggene mine er jo bare fjas, haha, men jeg håper at etter Corona vil jeg bla gjennom 2020 arkivet på bloggen, og le over at dette faktisk var hverdagen vår ett år (vær så snill, ett år!).

Liker

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,

Mums med smågodis! Hoppas Du får en fin fredag och helg<3

KRAM

nouw.com/by_anniess
Enna,

Hoppas du får en trevlig helg☺️

sayyeastofashion.blogg.se
linndossing
linndossing,

Det är verkligen mycket att tänka på som man inte är van vid, men det är sååå bra! Kram

nouw.com/linndossing
Johannna
Johannna,

Så sjukt bra viktigt, bra att påminna om vikten med handhygien och munskydd <3

nouw.com/johannna
theresebraathen
theresebraathen,

Herlig innlegg! Føler man må ha litt galgen humor oppi alt dette med pandemien også, men ja blir moro å se tilbake på arkivet på telefonen å det som er for å se hvordan livet var i 2020 etterhvert! 😊 Håper alt er bra med deg og dine om dagen <3

nouw.com/theresebraathen
Hilma
Hilma,

Superbra och viktiga tips vännen! Hoppas du får en skön helg <3 kram!

nouw.com/hilma
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så bra att ta upp och bra tips❤️

nouw.com/emelieanderssoon