Hvor mange feil er det mulig å gjøre med en oppskrift?

Hverdag

Siden mammas bursdag er i dag, brukte jeg kvelden i går på å lage en kake. Planen var å lage en perfekt kake, også dele oppskriften med dere. Men sannheten er at jeg gjør feil, mange, mange, mange feil. Og ettersom jeg har lagd denne kaken flere ganger i året, og gjort en eller annen feil 90% av tiden, skjedde det selvfølgelig igjen! Så isteden for å dele oppskriften på min perfekte kake, tenkte jeg å dele en liste over feilene jeg har gjort med akkurat denne kakeoppskriften. Det virket som om dere likte bilde blooperene mine, så her er noen life bloopers!

Feil 1:

Jeg glemte av mel! Haha er det mulig, mel liksom. Halve oppskriften er mel, og jeg glemte helt av melet. Kaken kom ut av ovnen og jeg skjønte ingenting, hvorfor var kaken så rar? Fordi du kan ikke ta en oppskrift som inneholder masse mel, kutte ut alt, og forvente at kaken blir normal!

Feil 2:

Jeg tror dette var gangen før eller etter, der jeg greide å glemme av bakepulver. Den tingen som gjør at kaken ikke er flat. Så ja, kaken ble helt fullstendig flat. Og igjen skjønte jeg ikke hvorfor! "Jeg fulgte jo oppskriften" Vel... minus bakepulveret.

Feil 3:

Alt for mye rom essens. Det skal sies at oppskriften sier noen dråper, men hva er egentlig noen dråper? 3, eller 20? Også skal det sies at jeg liker rom essens (ikke alkoholen men bakegreiene), så jeg heller mere mot 20 dråper, og jeg kan av erfaring si at det er for mye. Det tror jeg kanskje de som smakte kaken også tenkte.

Feil 4:

Den aller siste feilen (enda hvertfall) skjedde da jeg baket i går, og dette var heldigvis den beste hittil! Oppskriften sier at kaken skal bakes på 175 grader i 30 minutter, men jeg satte på 75 grader. Kaken var helt suppe da 30 minutter hadde gått, og min første tanke var "den trenger sikkert 10 minutter til". Pluss på 20 minutter du, og skru opp varmen så blir det kake!

Alt dette får meg til å lure på hva i all verden det er mamma tenker, som gang etter gang spør meg om å lage denne kaken.

Liker

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Hahahah alltså jag dör! Hur lyckas man? 😉 Jag är typ lika bra på att glömma saker haha så jag ska inget säga 😉 www.yasmissy.blogg.se
ArielC
ArielC,
Haha er ikke så lett nei 😂 Godt du liker innlegget!nouw.com/arielc
janielindahl
janielindahl,
Haha, tack för att du är så ärlig! 😅💕 Jag känner så igen detta! Har bränt hål på plastbunkar i mikron, glömt ingredienser och nästintill bränt ner hela köket på kuppen. Men lite roligt har man ändå under tiden man försöker baka, haha 😃❤️nouw.com/janielindahl
ArielC
ArielC,
Hahaha så godt å høre jeg ikke er alene! Skal ikke være lett 😂nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229