Hva er mitt drømmeyrke? Hvor ville jeg reist akkurat nå?

Hverdag

Da har jeg samlet sammen spørsmålene fra spørsmålsrunden, og selvfølgelig svart på de! Synes slike spørsmålsrunder er så gøy, både og ha og lese, for det er en kjempefin måte å lære mere om folk på. Litt mere personlig enn hvordan klær jeg hadde på meg i dag!

Hva fikk deg til å begynne å blogge?

Jeg begynte å blogge for ca 6-7 år siden, og grunnen til at jeg begynte var at jeg ville dele hverdagen min som ung og kronisk syk. Jeg ble møtt med så mye fordommer, og så mange folk som behandlet meg feil fordi de ikke skjønte sykdommen min. Jeg ville fortelle folk hva som egentlig skjedde i livet mitt. Jeg kom egentlig aldri så langt, fordi dette var vanskeligere enn jeg trodde å snakke om. Men jeg jobber med det nå, og prøver å få inn mere slike innlegg! Også var den andre grunnen at jeg var veldig interessert i foto, og ville ha en plass og dele dette.

Om du kunne pakket kofferten akkurat nå å reist hvor du vil, hvor hadde det vært?

Australia! Ååå som jeg vil dra til Australia, det er virkelig drømme destinasjonen akkurat nå!

Hva drømmer du om å jobbe med i fremtiden?

Jeg har faktisk ikke et konkret drømmeyrke, jeg virrer veldig fram og tilbake. Jeg vet jeg vil gjøre noe kreativt, men kreativt er så mye. Høyst på listen nå er wildlife fotograf eller forfatter!

Vad är din största motivation till att blogga, vad inspirerar dig?

Min største motivasjon er drømmen om hva bloggen kan bli til. Drømmen om at dette kan bli en framtid, en inntekt! En annen inspirasjon er å se andre som oppnår drømmene sine innenfor noe annet enn standard 9-5 jobb, eller en A4 hverdag.

Hva jobber/studerer du med?

For tiden går jeg siste året på vgs, påbygging til generell studiekompetanse, fra helse og oppvekst. På grunn av sykdommen min delte jeg siste året over 2 år, så det er del 2 jeg holder på med nå.!

Vem vill du äta lunch med?

Godt spørsmål! Jeg ville ha et skikkelig dypt svar her, og en slik person mange ser opp til, men let's face it, om jeg kunne spist lunsj med hvem som helst hadde det blitt Sam Heugan. Har fortsatt litt Outlander på hjernen!

Vem är din största förebild och varför?

Denne er litt tricky, for mitt største forbildet er ikke en ekte person, men en person i en tv-serie. Olivia Benson i Special Victims Unit, spilt av Mariska Hargitay, som også er høyt oppe på listen! Har lenge ventet på å få en "ekte" person som forbilde, men må nok finne meg i at det ikke kommer til å skje. Olivia er forbildet mitt fordi hun er virkelig badass. Hun går igjennom så mye dritt, og gir aldri opp. Hun setter alltid andre framfor seg selv, og er generelt et veldig godt menneske. Hun er jo ikke ekte, men type problemer som hun møter er ekte. Slik er egentlig skuespilleren også, hun er også et virkelig godt menneske som prøver å gjøre så mye godt i verden .

Kommer du fra midt i Trondhjem? Eller litt utenfor?

I Trondheim, men ikke rett i sentrum! (tror jeg hvertfall)

Favoritt butikk i Norge når det kommer til klær?

Det må vel bli Bik Bok, om jeg skulle valgt en plass. Men jeg handler som regel i utlandet, og plukker bare opp ting jeg trenger, eller ting på salg her!

Hvem av topp bloggerne leser du bloggen til?

Det er få av topp bloggerne jeg leser fast faktisk. Jeg er litt lei av veldig overfladiske ting, og føler de fleste (ikke alle) havner i den kategorien. Jeg bryr meg liksom ikke om Botox i leppene, og silikon i puppene. Er vel 2 bloggere jeg titter innom for tiden, det er Sophie Elise og Speiltvillingene. Sophie slår til med "viktigere" tema, og viser ekte ting innimellom, og Speiltvillingene har jeg fulgt lenge!

Har du noen hobbyer?

Har mange forskjellige hobbyer! Blant annet dykking, og forskjellige kreative ting som foto, maling, skriving og generelle DIY's.

Liker

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men alltså åhh! Verkligen så fantastiskt kul att läsa!! Kram finaste <3matildaberlin.se
ArielC
ArielC,
Åå så gøy å høre! 💛💛nouw.com/arielc
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Så fine svar og mange ting å vite om deg 😍 Så du bor rimelig sentralt så 🤭 Jeg savner huset på Bakklandet noen ganger.. Liker Trondhjem sentrum 😍🙈nouw.com/norsketankeridanmark
ArielC
ArielC,
Bakklandet er kjempefint! 😍nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229