Hun låste oss ut av hytten, sammen med elgen!

Hverdag

Denne historien er en Amanda aldri kommer til å slippe unna, den snakkes om så ofte! Dette tok plass en gang da jeg, Amanda og farmor var på hytten, for lenge siden. Jeg og farmor var ute bak hytten for å hente noe, og Amanda var like ved ytterdøren. Jeg vet ikke hvor gammel Amanda var jeg, men jeg vil tippe yngre enn 10! Hun vat ute ved ytterdøren da hun plutselig hørte rasling i noen busker. Amanda ble livredd, for hun trodde det var en elg som gjemte seg i busken. Hennes instinkt da var å løpe inn, og låse døren.

Hun trodde det var noe farlig ute, og derfor låste seg inn i hytten. Mens jeg og farmor fortsatt var ute! Vi var på vei rundt hytten igjen for å gå inn, og så Amanda gjennom vinduet. Hun så skikkelig redd ut, så vi løpte rundt for å spørre hva som var galt. Selvfølgelig var hytten låst, så vi prøvde å få Amanda til å slippe oss inn. Dessverre var Amanda liten, og hyttenøkkelen ekkel, så hun fikk ikke opp døren!

Hun fikk derimot åpnet kjøkkenvinduet, som jeg var nødt til å klatre inn igjennom. Så der har du meg, med boblebukse og vinter sko, helt dekket av snø, og jeg var nødt til å klatre inn igjennom kjøkkenvinduet, og opp på kjøkken bordet! Jeg fikk heldigvis låst opp døren igjen, og sluppet inn farmor. Hvor den store elgen som gjemte seg i buskene ble av, er det ingen som vet!

Skjønner at hun ikke greide å få opp døren altså, for i dag skulle vi ut, og vi greide ikke få opp døren fra innsiden! Den var skjev, så jeg måtte denne gangen krype ut igjennom vinduet, og åpne døren fra utsiden!

Liker

Kommentarer

fluffandberries
fluffandberries,
HAHA:) Stilig!:)nouw.com/fluffandberries
ArielC
ArielC,
taschapettersen
taschapettersen,
Haha, for en morsom histore. !😂nouw.com/taschapettersen
ArielC
ArielC,
Så gøy å høre du synes det! 🙊nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229