Hjemmelaget taco grateng

Mat

Taco grateng til middag? Ja takk! Jeg leter alltid etter flere måter å spise taco på, ikke fordi jeg er lei av "vanlig taco", men fordi jeg ikke kan lage taco til et hvert måltid, så lenge jeg bor hjemme hvertfall. Så denne uken har jeg testet ut taco grateng til middag, og det ble veldig vellykket. Tenkte derfor å dele oppskriften med dere, akkurat i tide for Taco Lørdag (ja, taco Lørdag!). Oppskriften jeg på en måte fulgte, er en oppskrift jeg fant i mammas oppskriftperm, og den er laget av Linda Storhaug. Har ikke funnet oppskriften igjen på nettet, så derfor jeg deler den her! Denne mengden hadde vi til 5 stykker, og det var akkurat perfekt.

Step 1

Start med å steke opp 800 gram kjøttdeig, og bland inn paprika, løk og hvitløk. Her har jeg ikke en bestemt mengde med grønnsakene, bare bruk akkurat så mye som du føler for! Når kjøttdeigen er stekt tilsettes taco krydder, som vanlig. Her har jeg brukt hjemmelagd taco krydder, som dere finner oppskrift på her. Pass på å la kjøttdeigen stå til vannet er borte!

Step 2

Spre all kjøttdeigen, og grønnsakene i en form.

Step 3

Her har jeg glemt å ta bilder, men etter kjøttdeigen er spredt utover, tilsettes mais og tomat i skiver over! Her brukte jeg en hel tomat, og nesten en hel boks mais. Etter dette er det bare rivet ost på toppen som mangler! Her vil jeg anbefale heller for mye enn for lite, for det er mye kjøttdeig under. Også settes gratengen i ovnen på 180 grader, i 10-15 minutter.

Serveres med fersk salat, nacho chips og rømme/salsa. Håper det smake!

Liker

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Detta verkar ju himla smarrigt verkligen! KRAM fina <3nouw.com/emmaengstrom
ArielC
ArielC,
theresebraathen
theresebraathen,
Så nydelig ut! Skal prøves en gang 💛 tusen takk for oppskrift! nouw.com/theresebraathen
ArielC
ArielC,
Så gøy å høre! Var kjempegodt, så håper du prøver det! 💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229