Hat skal ikke vinne over kjærlighet

Bruk din stemme, Personlig

For et par dager siden dukket det opp et innlegg når jeg bladde gjennom Instagram, om noe som skjedde i Oslo, i mitt eget hjemland. En mann endte opp på sykehus med alvorlig hjernerystelse, etter å ha blitt angrepet på åpen gate. Hvorfor? Fordi han er homofil. Hatkriminalitet mot LGBT mennesker skjer fortsatt, det skjer fortsatt i verden, det skjer fortsatt i Norge.

Historier som denne er grunnen til at jeg nekter å skjule den jeg er, at jeg er bifil. LGBT personer er fortsatt ikke trygge, og kommer ikke til å være det så lenge disse folkene vandrer i gatene våre. Disse folkene skal ikke få det siste ordet, hat skal ikke få det siste ordet. Å elske er en menneskerett, og vi kommer ikke til å tie før vi ikke lengere må velge mellom kjærlighet, og trygghet.

Hat skal ikke vinne over kjærlighet. Hat får ikke det siste ordet.

Der det er hat, vil du alltid finne kjærlighet mye sterkere. Det kommer til å være folk der ute som hater meg, kun fordi jeg er LGBT, men de skal ikke vinne. Hat gjør offer ut av folk som bare er seg selv, hat lander LGBT folk på sykehuset, eller i graven. Hva har kjærlighet gjort? En hver person med en kvart hjerne vil se at vi ikke er faren her, kjærlighet er ikke problemet. Hat er.

Jeg støtter hver en LGBT person der ute som kjemper for retten til å elske. En hver person som blir utsatt for fare, bare fordi de kjemper for det de tror på, som kjemper for retten til å elske. Det er så mange folk rundt om i verden som ikke kan være seg selv, i frykt for hva som kan skje om noen finner det ut. Folk dør, fordi de elsker. Så mange land, hvor å være LGBT er verre enn hatkriminaliteten som blir utført mot de. Vi kan gjøre bedre, vi må gjøre bedre. Vi kjemper en kamp vi skal vinne, kjærlighet skal vinne. Mange dårlige ting har skjedd i 2020, men at hat vinner skal ikke være en av dem.

#åelskeerenmenneskerett

Liker

Kommentarer

happyM
happyM,

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

nouw.com/happym
mariasinverden
mariasinverden,

Kjærlighet er kjærlighet ❤🧡💛💚💙💜

nouw.com/mariasinverden