God morgen, stalker utenfor vinduet

Hverdag

Kanskje har vi en stalker, kanskje var det en serie med meget rare sammentreff og en meget sketchy mann som bare tilfeldigvis var på feil plass og gjorde feil ting. Hvem vet? Jeg har ikke oppdatert dere på lenge nå, og jeg savner det skikkelig. Jeg har fortsatt ikke energi eller inspirasjon til å blogge hver dag, men jeg tenker å skrive litt her og der når jeg orker. Stalker historien var kanskje en rar start, men det var så merkelig at jeg bare må.

I formiddag sto jeg opp, og åpnet gardinen min. Jeg satte meg ved en kasse med klær jeg har på gulvet mitt, og begynte å se igjennom den. Når jeg snudde meg mot vinduet etterpå, sto det en mann der. Rommet mitt er i kjelleren, og vinduet er på bakkenivå, så du kan se rett inn. Det er også en del ting, og et lite steingjerde utenfor vinduet, og et gjerde som skiller eiendommen vår fra en stor åpen plass, så du får bare til å se rett inn om du står fra rett vinkel. Denne mannen sto akkurat på denne plassen, to meter unna vinduet, og var vendt rett mot meg, og hadde derfor full innsikt til rommet mitt. Han har også forsøkt å se inn i søsknene mine sine rom, men det er litt vanskeligere da de er høyere oppe. Han sto med en pc åpen i hendene (??), og sto vendt mot oss slik lenge. Jeg strakk meg etter mobilen for å ta bilder av han, og da stakk han.

Den samme mannen har gått rundt huset vårt, og sett inn fra alle sidene, og tatt bilder med mobilen. Han gikk inn med pc'en, og hentet mobilen, og da så vi hvor han bodde. Det viser seg at denne mannen bor i en naboblokk, med veranda og vinduer vendt mot oss, og full utsikt mot huset vårt fra hans leilighet. Han har gått noen runder frem og tilbake rundt huset vårt, og ved vinduer, før han til slutt gikk å satte seg på verandaen sin med pc'en. Jeg kan også nevne at det er -10 grader her, så det er ikke særlig logisk å være ute med pc'en sin i flere timer, hvertfall ikke gående rundt.

Jeg har fått et veldig klart bilde av ansiktet hans, og hvor han bor, hvis det trengs til senere, men jeg håper dette bare var en veldig rar mann og en serie med rare hendelser, ikke noe mere. Skulle ønske jeg kunne delt bildene med dere, men jeg tror desverre ikke det er det smarteste å legge ut bilder av en fremmed mann, som ikke har gjort noe ulovlig enda (tror jeg)! Jeg skjønner ikke hvordan det kan være sammentreff da, for hva i huleste gjør han utenfor vinduene våre med en pc, luskende rundt huset, og står og følger med oss gjennom vinduet? Hvis det bare var rare sammentreff, hvorfor flykte når jeg tar opp mobilen? Jeg skjønner virkelig ingenting, men jeg håper hvertfall han ikke kommer tilbake. En ting er også sikkert, gardinene mine skal være lukket når det er mørkt ute og jeg ikke klarer å se om han er der!

Liker

Kommentarer

chapters
chapters,

Han prøvde å bruke internettet deres sikkert. Hacke seg inn eller noe. Uansett hva han gjorde så burde du ha kontaktet politiet for det er ikke lov å se inn i vinduer til andre folk.

nouw.com/chapters
ArielC
ArielC,
Er ikke bare bare å ringe politiet når vi ikke har noe bevis (har bilder av han, ikke at han lusket rundt osv), og her hvertfall prioriterer de ikke slike saker. Er fult mulig det var internettet han prøvde å ha tak i, men det forklarer ikke at han gikk og tok bilder av oss, og sto og kikket inn vinduene uten pc/mobil også 🤷‍♀️ Han var der flere runder, og det var definitivt ikke alt som kan forklares ved at han ville ha tak i internettet 😬
nouw.com/arielc
mariasinverden
mariasinverden,

Nei så utrulig ekkelt! Altså, greit at han ikkje har gjort noko gale enda, men det er absolutt mistenksom oppførsel! Eg ville ha varsla politet, så dei er informert om situasjonen! Ugg, håper han gjer seg og finner seg andre hobbyer, for det er skikkelig ubehagelig situasjon!

nouw.com/mariasinverden
ArielC
ArielC,
Det er ekkelt ja! Føler meg nesten overvåket når jeg er ved vinduene, spesielt når det er mørkt ute og vanskelig å se 😬
nouw.com/arielc
happyM
happyM,

Men gud vad obehagligt 😲 ❤️❤️

nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Jaa 😬😬
nouw.com/arielc
Hilma
Hilma,

Men gud vad obehagligt!! Sånt där är ju helt sjukt läskigt! <3

nouw.com/hilma
ArielC
ArielC,
Virkelig!!
nouw.com/arielc
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Nej men gud vad obehagligt! Usch alltid när jag läser sånt här så får jag som filmer i huvudet.. Massa kramar <3

nouw.com/sofialissmyr
ArielC
ArielC,
Meg også haha! Godt jeg ikke er den eneste som tenker slik 👀
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Men fy så obehagligt!! Kram
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Enna,

Hoppas du får en underbar måndag <3

sayyeastofashion.blogg.se
ArielC
ArielC,
Håper du får en fin dag også 💕
nouw.com/arielc