Generasjon: problem.

Skriverier

Er det noe jeg merker mer og mere for tiden, så er det dette med "problem generasjon". Min generasjon blir så ofte sett på som problemet, disse late ungdommene som ikke gidder noen ting. Generasjonen min får kommentarer og klaging stort sett uansett hva vi gjør, vi er aldri bra nok, men vet dere hvem som kommer med disse kommentarene? Jeg har aldri fått en negativ kommentar på at jeg prøver å leve så miljøvennlig som jeg kan, av noen på min alder. Alle negative kommentarene jeg, og flere andre jeg kjenner, har fått på dette kommer fra de eldre generasjonene. Jeg sier ikke at alle eldre enn min generasjon er slik, men jeg sier at det er kun de som gir meg negative kommentarer, eller dømmer meg for dette.

Hat om vi velger å streike, hat om vi ikke velger å streike.

Hat om vi er ekstremt opptatt av å redde planeten, hat om vi lever miljøfiendtlig.

Hat om vi gjør noe, hat om vi ikke gjør det.

Jeg er faktisk skikkelig lei av å prøve å gjøre noe godt her, prøve å redde planeten som holder på bli ødelagt, også bli møtt med negative kommentarer etter negative kommentarer, av de som sitter på rumpen og ikke gjør en ting. Likevel, er min generasjon problemet? Jeg er ikke del i en problemgenerasjon, jeg er del i en generasjon som prøver å fikse problemer som allerede er her. Det å møte noen med dømmende blikk kun for å prøve å gjøre noe godt her i verden, det er problemet. Vi må oppmuntre folk til å gjøre det beste for planeten, ikke dømme de som gjør det! Tidligere her sto jeg og var så frustrert over at jeg ikke kunne delta på streiken, så ble jeg fortalt av middagsgjesten vår at det var nå enda godt jeg ikke deltok på slik tull. Jeg prøver å gjøre mitt beste for planeten, ikke fordi det kommer til å gjøre stor forskjell i livet mitt, men for generasjonene som kommer etter min. Jeg skjønner såpass, at jeg vet at mine valg når det gjelds planeten vår kommer til å påvirke alle generasjonene etter min. Hvorfor er det så vanskelig for generasjonene som er eldre enn meg å tenke slik? Tenk på de som kommer etter deg, ikke kun deg selv.

Ser du noen som står og plukker opp andres søppel, som du går rett forbi, smil til dem isteden for å skule på dem.

Ser du noen med handlenett, stål sugerør eller flergangs kopper på Starbucks, hyll dem isteden for å dømme dem.

Ser du noen som holder på søplet sitt lenge, kun for å sikre at det blir resirkulert, kanskje du kan lære isteden for å dømme.

Liker

Kommentarer

happyM
happyM,
Håller verkligen med dig!! ❤️nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Så godt å høre 💛💛nouw.com/arielc
charlene
charlene,
kjempebra innlegg Ariel! 😃 <3backstagebeauty.blogg.no/
ArielC
ArielC,
Tusen takk! 💛💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229