Fra kjole til skjørt og scrunchies | Redesign

Redesign

Jeg har så lyst på nye klær for tiden, men med en USA tur neste måned, har jeg ikke akkurat penger til å dra på shopping. Derfor har jeg funnet en hobby som ikke kunne vært mere passende, nemlig redesign. Jeg viste dere kjolen jeg knyttet rundt livet og latet som det var et skjørt tidligere, men nå har jeg tatt det et steg videre, og klippet og sydd det om til et skjørt. Ikke bare et skjørt, men scrunchies i tillegg! Jeg fikk ganske mye hjelp fra mamma denne gangen, men forhåpentligvis har jeg lært, og kan sy om det neste plagget selv! Jeg synes dette er så utrolig spennende, for jeg får helt nye klær og helt nye antrekk, uten å bruke penger. Et innlegg av antrekket satt sammen, med både skjørt og matchende scrunchies kommer senere, men for nå har jeg bilder av plaggene selv.

Lurer på hva jeg skal sy om neste? Kanskje jeg finner noen flere kjoler i skapet som kan bli til skjørt og matchende scrunchies!

Før: en kjole med alt for trange armer // Etter: matchende skjørt og scrunchies

Cat approved.

Liker

Kommentarer

fridashage
fridashage,
Så flink du er 👏😍nouw.com/fridashage
ArielC
ArielC,
Gode Frida 💛💛nouw.com/arielc
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOW säger jag bara!! Hur grym är du inte?? Så himla pysslig och så himla duktig =) Stor kram finaste <3nouw.com/matildaberlin
ArielC
ArielC,
Tusen takk Matilda 💛💛nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229