Foil baked scampi, veggies and chorizo | Middagsoppskrift

Mat

Tid for ny middagsoppskrift! Har ikke mengde på hver av tingene, for det avhenger veldig av hvor mange/store folieposer du lager. Bildene mine i dette innlegget er ment som inspirasjon, så er det bare å se an hvor mye av hver ingrediens du trenger! Middagen var veldig lett å lage, og veldig god. Meget saftig hvertfall!

Steg 1

Jeg kuttet opp maiskolbene, og skrelte og kuttet opp gulrot og potet. jeg fylte kasserollen med vann nok til å dekke grønnsakene, og lot det koke mens jeg gjorde klart resten.

Steg 2

Kuttet opp scampi, chorizo og sitron, og delte det utover foliepakkene (lagde en til hver). Jeg delte opp 1,5 sitroner til våre 5 foliepakker, og det var litt for mye. Jeg tror en sitronbåt hadde vært mer enn nok per foliepose!

Steg 3

Fordel maisen, gulrøttene og potetene i folieposene, når de har blitt litt myke, men trenger ikke å være ferdig.

Steg 4

Du kan bytte ut maisen med tomat, eller legge til tomat, hvis det er ønskelig. Pappa liker ikke mais, så han fikk tomat i steden. Jeg helte litt solsikkeolje over, og krydret med maldonsalt, timian, og rosmarin (min go-to kombo).

Steg 5

Hvitløkssmør! Jeg la noen klatter i hver foliepose, som virkelig gjorde susen!

Steg 6

Lukk folieposene, og stek i ovnen på 200 grader. Tiden avhenger litt av hvor kokte grønnsakene var på forhånd, men jeg brukte 45 minutter (kunne ha sluppet unna med 30).

Steg 7

Nyt!

Liker

Kommentarer

Yasmine ,

Wow vilket smart mattips, tack!

yasmissy.blogg.se
by_anniess
by_anniess,

Ser verkligen gott ut! Så bra med mattips<3

Och din header är underbar<3

nouw.com/by_anniess
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh men herregud så fantastiskt gott det där såg ut att vara! Jag älskar verkligen såna här inlägg där man får tips om mat! Skulle du kunna tänka dig att göra fler såna här inlägg? Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr