{FLYTTE UPDATE 1 DAG IGJEN} Ny dato, Botox og hårklipp

Hverdag

God morgen ⛅

Litt forandring i planene, jeg får nøklene Fredag ettermiddag/kveld, i steden for Torsdag som jeg skrev tidligere, også skjer mesteparten av flyttingen på Lørdag! Jeg får tatt med meg noen ting på Fredag, og tatt mål, også må jeg stille vekkeklokken litt tidligere på Lørdag, slik at jeg kan starte dagen på Ikea - og forhåpentligvis slipper hvertfall noe av Corona-Lørdags-kaoset. Er jo overhode ikke ideelt å dra dit på Lørdag, men jeg er fast bestemt på å flytte inn denne uken, og jeg kan jo ikke flytte inn om sengen min ikke blir flyttet, og jeg ikke får skaffet sofa og slikt. Eller, må man så må man, men jeg vil jo helst ikke sove på gulvet!

Var vel egentlig greit at flyttingen skjer på helg, for da er det litt enklere å få hjelp til å flytte også. Og er det en ting jeg har funnet ut av, er det at jeg er alt for svak til å gjøre dette alene! Jeg flyttet 3 veldig fulle kjøkken-esker fra garasjen opp et par trapper for et par dager siden, og det føltes ut som tidenes treningsøkt haha! Det var bare 3 flytteesker, og jeg har ganske mange flere, og litt møbler som skal med. Ahh, hvordan skal jeg være a strong, independent woman når jeg ikke er strong?? Kettlebellen min skal hvertfall med, kanskje kan den motivere meg til å trene mine nuddel-armer, der den sitter å ser på meg fra den andre siden av rommet!

Over på noe litt annet; jeg klippet håret! Hadde planer om å få mamma til å ta en liten stuss, slik at håret mitt var nyklipt og fresh til jeg flyttet, men plutselig bestemte jeg meg for å klippe av ganske mye mere enn en liten stuss! Det føles utrolig godt ut, og veldig lett, så jeg synes det var en smart valg! Skal definitivt vise dere bedre bilder senere, men i alt flyttelasset er det meget vanskelig å finne en ikke rotete bakgrunn, så disse bil-bildene var det beste jeg kunne få til. Jeg hadde time på sykehuset på Tirsdag, for Botox (som jeg får hver 3. måned for migrene), og man skulle nesten tro jeg aldri hadde fått Botox før, for jeg hadde nyvasket hår, og i tillegg hadde jeg krøllet det for første gang på mange måneder. Noe av det første sykepleieren sa til meg, var "det kan hende du vil vaske håret i dag" AHHHH. Har jeg vasket håret siden da? Nei. Har jeg kanskje litt blod i håret?...kanskje. Er jo alt for mye å forvente av meg at jeg skal vaske håret hver dag! Var det for mye informasjon å dele? Sikkert!

Botox mot migrene er noe jeg synes er veldig interessant, og ikke minst noe som faktisk gir meg en bedre hverdag. Det er definitivt noe jeg ønsker å skrive mere om, for de aller fleste hører ordet Botox og tenker på kosmetisk behandling for rynker, men det er jo så mye mere interessant at Botox kan gi folk med kronisk migrene, en nevrologisk sykdom, en litt bedre hverdag. Jeg vil definitivt skrive mere om dette, for jeg har så vidt nevnt det, så gjerne legg igjen et lite pip om det er noe dere er interessert i å lese om! Vil jeg skrive om det kommer jeg nok til å gjøre det uansett, men det er jo greit å inkludere dere likevel hehe. Hadde flere kraftige anfall rett før Botox, som er veldig vanlig for meg når det er på tide med påfyll, så jeg er veldig glad jeg fikk gjort det nå før jeg skal flytte, slik at jeg forhåpentligvis klarer selve flyttingen litt bedre!

Skal se om jeg får gjort unna litt mere pakking, nå som jeg begynner å flytte allerede i morgen, men jeg tror faktisk jeg begynner å bli ganske klar! Skal prøve å få oppdatert dere igjen snart, men Instagram blir vel mest sannsynlig oppdatert først. Er så mye lettere å smekke ut en Insta story, så jeg prøver å bli flinkere på det i mellom innleggene. @arielsamdahl om du er interessert i å følge med!

Liker

Kommentarer

BaLaBu,

Masse lykke til med flyttingen Ariel 😊 Så fint du ble på håret. <3

nouw.com/balabu
Enna,

Så härligt att få klippa håret! Fint 😊

sayyeastofashion.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh vad du är fin vännen! Alltid lika skönt att få håret klippt! Man känner sig alltid som en ny människa efteråt haha. jag borde verkligen klippa mig också för har inte gjort det på snart två år. Jag försöker vänta ut viruset för vill inte ut i onödan känner jag. massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,

Åh håret blev ju superfint! Hoppas du har en bra måndag finaste Ariel! <3

nouw.com/hilma
Blondina
Blondina ,

Gud va fin du är 😃 Vart ju skitsnyggt! Älskar när man går till frissan och får lyfta upp sig lite känna sig fin alltså och får fixa håret 😃 Jag själv har inte varit hos frissan sen typ 2006-2006 typ

nouw.com/blondina
Hilma
Hilma,

Hoppas allt är bra med dig fina du <3 kramar till dig!

nouw.com/hilma
Ingajohansson
Ingajohansson,