Et pyntet tre.. eller fire!

Hverdag

For et par dager siden dukket det opp et bilde i newsfeeden min, hvor en av Kardashiansene viste fram hele tre juletrær i et klipp. Jeg tok meg selg i å tenke "hvor rik må man være for å ha tre juletrær?", også begynte jeg å telle hvor mange trær vi har.. Hvis vi bare teller vanlig størrelse juletrær, har vi to ute og to inne. Så jeg var muligens litt kjapp til å dømme der? Uansett fikk vi pyntet det viktigste treet i går kveld! Skulle til å si at det er klart for å legge gavene under, men foreldrene mine har i år bestemt seg for å lage en Lego landsby under treet, så pakkene får finne seg en annen plass. Kommer bilder av landsbyen senere!


Disse små bjellene har vi så mange av, og i flere år nå har vi hengt de på de nederste granene, hele veien rundt treet. Hver gang katten lusker rundt treet bjeller det haha! Vi har egentlig aldri hatt problemer med kattene våre og juletreet opp igjennom årene, men er veldig gøy da Lotta leker med de nederste kulene og alt bjeller!

Liker

Kommentarer

homemadebyf
homemadebyf,
Så koselig! 😊 Gleder meg til å se lego landsbyen, spennende!!nouw.com/homemadebyf
ArielC
ArielC,
Så gøy å høre! Den kommer i morgen 😁nouw.com/arielc
coconuttie
coconuttie,
Så fint det ble, kjempekoselig 😊 Å pynte juletre sammen er helt klart noe av det beste med julen synes jeg! Og så gøy med landsby under 😃nouw.com/coconuttie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229